Giresun’da Millet İttifakı meydanlara iniyor!

SİYASET 09.05.2023 - 19:23, Güncelleme: 09.05.2023 - 22:21 3116+ kez okundu.
 

Giresun’da Millet İttifakı meydanlara iniyor!

‘Birleşe birleşe kazanacağız’ sloganlarıyla meydanlara inmeye hazırlanan Millet İttifakı, ilk mitingini Keşap’ta gerçekleştirecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Adayları, Elvan Işık Gezmiş, Reşat Nuri Özdemir, Fikri Bilge ve Hakan Adanır’ın sahnede olacağı ve halka seslenişte bulunacağı Keşap Mitingine yoğun katılım olması bekleniyor.  ‘Büyük Keşap Mitingi’  Cumhuriyet Halk Partisi öncülüğünde  düzenlenen ve Millet İttifakı bileşenleri Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Türkiye Değişim Partisi, Demokrat Parti; İl Başkanları ve teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleşecek olan ‘Büyük Keşap Mitingi’ 10 Mayıs Çarşamba günü (yarın) saat:11.00’da Keşap/Giresun Dolmuş durağı yanı’nda başlayacak.   Gezmiş Keşap’ta ‘Keşap’ın Gelini Geliyor’ Sloganlarıyla ağırlanacak CHP Giresun Milletvekili Adayı Elvan Işık Gezmiş, memleketi Keşap’ta, ‘Keşap’ın Gelini Geliyor’ sloganlarıyla ağırlanmaya hazırlanıyor.
‘Birleşe birleşe kazanacağız’ sloganlarıyla meydanlara inmeye hazırlanan Millet İttifakı, ilk mitingini Keşap’ta gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Adayları, Elvan Işık Gezmiş, Reşat Nuri Özdemir, Fikri Bilge ve Hakan Adanır’ın sahnede olacağı ve halka seslenişte bulunacağı Keşap Mitingine yoğun katılım olması bekleniyor. 

‘Büyük Keşap Mitingi’ 
Cumhuriyet Halk Partisi öncülüğünde  düzenlenen ve Millet İttifakı bileşenleri Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Türkiye Değişim Partisi, Demokrat Parti; İl Başkanları ve teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleşecek olan ‘Büyük Keşap Mitingi’ 10 Mayıs Çarşamba günü (yarın) saat:11.00’da Keşap/ Giresun Dolmuş durağı yanı’nda başlayacak.


 

Gezmiş Keşap’ta ‘Keşap’ın Gelini Geliyor’ Sloganlarıyla ağırlanacak

CHP Giresun Milletvekili Adayı Elvan Işık Gezmiş, memleketi Keşap’ta, ‘Keşap’ın Gelini Geliyor’ sloganlarıyla ağırlanmaya hazırlanıyor.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.