Giresun'da Mercek-6 operasyonu: Uyuşturucu ve tehdit suçluları yakalandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.04.2024 - 11:13, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:25 1910 kez okundu.
 

Giresun'da Mercek-6 operasyonu: Uyuşturucu ve tehdit suçluları yakalandı!

Giresun'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığınca kent genelinde "Mercek-6" operasyonu gerçekleştirildi. Jandarma Suç Araştırma Timi, "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E'yi Görele ilçesinde, "tehdit ve hakaret" suçlarından 1 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş'yi ise şehir merkezinde yakalandı. Bu kişiler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Giresun'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığınca kent genelinde "Mercek-6" operasyonu gerçekleştirildi.

Jandarma Suç Araştırma Timi, " uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E'yi Görele ilçesinde, "tehdit ve hakaret" suçlarından 1 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş'yi ise şehir merkezinde yakalandı.

Bu kişiler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.