Giresun'da ki bu turnuva kaçmaz!

SPOR 16.01.2024 - 22:09, Güncelleme: 16.01.2024 - 22:09 5223+ kez okundu.
 

Giresun'da ki bu turnuva kaçmaz!

Giresun'da Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final müsabakalarının açılış seremonisi gerçekleştirildi.
Takımların tanıtımı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final müsabakalarının açılışı için bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi.  Giresun' un ev sahipliğinde Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda 4 gün sürecek olan müsabakalara 16 okul takımından 220 sporcu katılıyor.  Giresun'u erkeklerde Giresun Spor Lisesi, kızlarda ise Görele Anadolu Lisesi temsil ediyor.
Giresun'da Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final müsabakalarının açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Takımların tanıtımı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Okul Sporları Hentbol Gençler Kız-Erkek Yarı Final müsabakalarının açılışı için bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi. 

Giresun' un ev sahipliğinde Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda 4 gün sürecek olan müsabakalara 16 okul takımından 220 sporcu katılıyor. 

Giresun'u erkeklerde Giresun Spor Lisesi, kızlarda ise Görele Anadolu Lisesi temsil ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.