Giresun'da derbi haftası

SPOR 15.02.2024 - 16:01, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:05 5743+ kez okundu.
 

Giresun'da derbi haftası

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta yer alan ve şampiyonluk kovalayan 1926 Bulancakspor 15.Hafta maçında Pazar günü deplasmanda Görelespor ile karşılaşacak.
1926 Bulancakcakspor yoluna devam etmesi için 3 puan almak zorunda olduğu bir maç.Görelespor ise 1926 Bulancakspor'la arasındaki 12 puan farkını 9'a indirme adına seyircisi önünde 3 puan düşüncesiyle sahaya çıkacak. Her iki takım içinde 3 ihtimalli bir maça sahne olacak olan maç Görele İlçe stadında Pazar günü oynanacak. 1926 Bulancakspor Teknik direktörü Ergun Ortakçı, “Yolumuza devam etmek istiyorsak bu maçı almak zorundayız. Ona göre hazırlandık. Aynı ilin iki ilçe takımı. İlk defa karşı karşıya gelmiyorlar. Dün olduğu gibi bugünkü karşı karşıyalar. Onun için centilmence bir maç olsun ve temennimiz maç bizim lehimize sonuçlansın istiyoruz. Bu maçı aldığımızda diğer hafta sahamızda lider Çayelispor maçına daha rahat çıkacağız” dedi.
Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta yer alan ve şampiyonluk kovalayan 1926 Bulancakspor 15.Hafta maçında Pazar günü deplasmanda Görelespor ile karşılaşacak.

1926 Bulancakcakspor yoluna devam etmesi için 3 puan almak zorunda olduğu bir maç. Görelespor ise 1926 Bulancakspor'la arasındaki 12 puan farkını 9'a indirme adına seyircisi önünde 3 puan düşüncesiyle sahaya çıkacak.

Her iki takım içinde 3 ihtimalli bir maça sahne olacak olan maç Görele İlçe stadında Pazar günü oynanacak.

1926 Bulancakspor Teknik direktörü Ergun Ortakçı, “Yolumuza devam etmek istiyorsak bu maçı almak zorundayız. Ona göre hazırlandık. Aynı ilin iki ilçe takımı. İlk defa karşı karşıya gelmiyorlar. Dün olduğu gibi bugünkü karşı karşıyalar. Onun için centilmence bir maç olsun ve temennimiz maç bizim lehimize sonuçlansın istiyoruz. Bu maçı aldığımızda diğer hafta sahamızda lider Çayelispor maçına daha rahat çıkacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.