Giresun’da Adli Yıl açılış töreni yapıldı

YAŞAM 04.09.2023 - 15:39, Güncelleme: 04.09.2023 - 15:40 6023+ kez okundu.
 

Giresun’da Adli Yıl açılış töreni yapıldı

2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni 01 Eylül 2023 Cuma günü saat 11:00'da Giresun Hükümet Konağı önünde;
Giresun Milletvekilleri Elvan Işık Gezmiş ve Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Vali Yardımcısı Nurullah Cemil Erciyas, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Giresun Barosu Avukatları ve Stajyer Avukatlarının katılımıyla gerçekleşti. Törende Giresun Barosu Çelengini Baro Başkanı Av. Soner Karademir ile Av. Nazlı Akdağ ve Av. Mert Kemaloğlu sundu. Av. Dilara Ceylan’ın sunuculuğunu yaptığı tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Baro Başkanı Av. Soner Karademir'in Yargının ve mesleğin sorunlarına, çözüm önerilerine ve eleştirilerine ilişkin konuşması ile son buldu. ADLİ YILIN AÇILIŞI İÇİN YEMEK DÜZENLENDİ Yeni Adli Yıl Açılışı münasebetiyle 01 Eylül 2023 Cuma günü Giresun Barosu Sosyal Tesisinde Giresun Barosu Avukatları onuruna Giresun Barosunca düzenlenen yemeğe Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır, Genel Sekreter Av. Elif Civelekoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Eylem Sürücü, Av. Hatice Aydın, Av. Ümran Kara Can, Av. Fatih Güven, Av. Sinan Bayram, Av. Alper Akdemir ve Av. Ebru Akdemir, çok sayıda Avukat ve Stajyer avukat ile Baro personeli katıldı.                                                                                                                                                                                                                                                               
2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni 01 Eylül 2023 Cuma günü saat 11:00'da Giresun Hükümet Konağı önünde;

Giresun Milletvekilleri Elvan Işık Gezmiş ve Ertuğrul Gazi Konal, Giresun Vali Yardımcısı Nurullah Cemil Erciyas, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, Giresun Barosu Avukatları ve Stajyer Avukatlarının katılımıyla gerçekleşti. Törende Giresun Barosu Çelengini Baro Başkanı Av. Soner Karademir ile Av. Nazlı Akdağ ve Av. Mert Kemaloğlu sundu. Av. Dilara Ceylan’ın sunuculuğunu yaptığı tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Baro Başkanı Av. Soner Karademir'in Yargının ve mesleğin sorunlarına, çözüm önerilerine ve eleştirilerine ilişkin konuşması ile son buldu.

ADLİ YILIN AÇILIŞI İÇİN YEMEK DÜZENLENDİ

Yeni Adli Yıl Açılışı münasebetiyle 01 Eylül 2023 Cuma günü Giresun Barosu Sosyal Tesisinde Giresun Barosu Avukatları onuruna Giresun Barosunca düzenlenen yemeğe Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Baro Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır, Genel Sekreter Av. Elif Civelekoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Eylem Sürücü, Av. Hatice Aydın, Av. Ümran Kara Can, Av. Fatih Güven, Av. Sinan Bayram, Av. Alper Akdemir ve Av. Ebru Akdemir, çok sayıda Avukat ve Stajyer avukat ile Baro personeli katıldı.                                                                                                                                                                                                                                                             

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.