Giresun Ucim Önleme Ofisi’nden Yıldız Haber’e ziyaret!

DÜNYA 14.04.2023 - 21:24, Güncelleme: 14.04.2023 - 21:29 11220+ kez okundu.
 

Giresun Ucim Önleme Ofisi’nden Yıldız Haber’e ziyaret!

Giresun Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ve Giresun Ucim Önleme Ofisi Temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş ile Giresun Ucim Önleme Ofisi sorumlusu Mukaddes Ocak bugün Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.
Giresun Ucim Önleme ofisi temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş: "Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile mücadele derneği’nin (UCİM) amacının çocukların sağlıklı bir biçimde yetişmesini sağlamak,çocukları her türlü duygusal, fiziksel ve cinsel istismar ile her tür olumsuzluklardan korumak ve bu olayların yaşanmasını engellemek olduğunu söyledi. UCiM toplumsal bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının yanısıra bünyesinde var olan benim gibi birçok gönüllü avukatı ile mağdur olan çocuk ve ailelere davalarda hukuki destek sağlamaktır.” Diyerek ifade etti. Yıldız Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Sinan Yıldız ise: "Çocuklarımız geleceğimizdir; Ve biz Yıldız Gazetesi ailesi olarak Ucim'in tanınması için iş birliğine hazırız. Zaten zaman zaman haberlerini yaparak destek veriyoruz.” Diyerek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.   Sinan Yıldız,  bu anlamlı ziyaret için Ucim Giresun Temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş ve Giresun Ucim Önleme Ofisi sorumlusu Mukaddes Ocak'a teşekkür etti. Avukat Kardelen Durmuş, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Yıldız Haber'e teşekkür ederek, Yıldız Haber Gazetesi’ni Giresun Ucim Önleme Ofisine davet etti.
Giresun Ucim Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ve Giresun Ucim Önleme Ofisi Temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş ile Giresun Ucim Önleme Ofisi sorumlusu Mukaddes Ocak bugün Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.

Giresun Ucim Önleme ofisi temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş: "Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile mücadele derneği’nin (UCİM) amacının çocukların sağlıklı bir biçimde yetişmesini sağlamak,çocukları her türlü duygusal, fiziksel ve cinsel istismar ile her tür olumsuzluklardan korumak ve bu olayların yaşanmasını engellemek olduğunu söyledi. UCiM toplumsal bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının yanısıra bünyesinde var olan benim gibi birçok gönüllü avukatı ile mağdur olan çocuk ve ailelere davalarda hukuki destek sağlamaktır.” Diyerek ifade etti.

Yıldız Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Sinan Yıldız ise: "Çocuklarımız geleceğimizdir; Ve biz Yıldız Gazetesi ailesi olarak Ucim'in tanınması için iş birliğine hazırız. Zaten zaman zaman haberlerini yaparak destek veriyoruz.” Diyerek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.
 

Sinan Yıldız,  bu anlamlı ziyaret için Ucim Giresun Temsilcisi Avukat Kardelen Durmuş ve Giresun Ucim Önleme Ofisi sorumlusu Mukaddes Ocak'a teşekkür etti.

Avukat Kardelen Durmuş, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Yıldız Haber'e teşekkür ederek, Yıldız Haber Gazetesi’ni Giresun Ucim Önleme Ofisine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.