Giresun Spor Lisesi adını Türkiye Finallerine yazdırdı

SPOR 07.03.2024 - 17:33, Güncelleme: 07.03.2024 - 18:20 6128+ kez okundu.
 

Giresun Spor Lisesi adını Türkiye Finallerine yazdırdı

Giresun Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Bayraktar ve Özgür Karakaya'nın kadın futbol takımı öğrencileri, oynadığı müsabakalar sonrası Türkiye finallerine girmeye hak kazandı.
25 Şubat 2024 - 29 Şubat 2024  tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleşen Liseler Arası Genç Kadınlar Futbol Yarı finallerinde Giresun'u temsil eden Spor Lisesi Kadın takımı, oynadığı maçlar sonucunda son 8 takım arasına girdi. Bu başarısı ile Antalya'da gerçekleşecek Liseler Arası Genç Kadınlar Futbol Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan başarılı spor adamları ve beden eğitimi öğretmenleri Mustafa Bayraktar ve Özgür Karakaya'nın takımının Antalya masraflarının bir kısmını ise Akgün Fındık Sahibi Kadir Akgün karşıladı. Öğretmen Bayraktar ve takımı ile birlikte Kadir Akgün'ü ziyaret eden Karakaya, gazetemize yaptığı açıklamada, "Antalya'da Türkiye Finallerine katılacak kafilemizin masraflarının bir kısmını karşılayan eski öğrencilerinden Kadir Akgün ve su ihtiyacımızı karşılayan Kardağ Su Bayisi Mehmet Yavanoğlu'na teşekkür ederim" dedi.
Giresun Spor Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Bayraktar ve Özgür Karakaya'nın kadın futbol takımı öğrencileri, oynadığı müsabakalar sonrası Türkiye finallerine girmeye hak kazandı.

25 Şubat 2024 - 29 Şubat 2024  tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleşen Liseler Arası Genç Kadınlar Futbol Yarı finallerinde Giresun'u temsil eden Spor Lisesi Kadın takımı, oynadığı maçlar sonucunda son 8 takım arasına girdi.

Bu başarısı ile Antalya'da gerçekleşecek Liseler Arası Genç Kadınlar Futbol Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan başarılı spor adamları ve beden eğitimi öğretmenleri Mustafa Bayraktar ve Özgür Karakaya'nın takımının Antalya masraflarının bir kısmını ise Akgün Fındık Sahibi Kadir Akgün karşıladı.

Öğretmen Bayraktar ve takımı ile birlikte Kadir Akgün'ü ziyaret eden Karakaya, gazetemize yaptığı açıklamada, "Antalya'da Türkiye Finallerine katılacak kafilemizin masraflarının bir kısmını karşılayan eski öğrencilerinden Kadir Akgün ve su ihtiyacımızı karşılayan Kardağ Su Bayisi Mehmet Yavanoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.