Giresun Sahil Güvenlik’ten öğrencilere denizcilik eğitimi!

GÜNDEM 03.01.2024 - 11:45, Güncelleme: 03.01.2024 - 11:45 4351+ kez okundu.
 

Giresun Sahil Güvenlik’ten öğrencilere denizcilik eğitimi!

Giresun Sahil Güvenlik, lise ve orta öğretim öğrencilerine akıntı ve denizcilik üzerine eğitim gerçekleştirdi.
Giresun Sahil Güvenlik Karokol Komutanlığı tarafından, Giresun genelinde orta öğretim ve lise eğitimi gören öğrencilere, ‘Çeken Akıntı’ ve ‘Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme’ konferansları gerçekleştirildi. Giresun merkez ilçeden 770, Piraziz, Bulancak, Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinden toplam 1995 lise ve orta öğretim öğrencilerine Çeken Akıntı ve Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme konferansları verildi. Gerçekleştirilen konferanslarda öğrencilere Çeken Akıntı ve Denizcilik hakkında mesleki ve genel bilgiler paylaşılarak, öğrencilerin bilinçlendirilmeleri sağlandı.  
Giresun Sahil Güvenlik, lise ve orta öğretim öğrencilerine akıntı ve denizcilik üzerine eğitim gerçekleştirdi.

Giresun Sahil Güvenlik Karokol Komutanlığı tarafından, Giresun genelinde orta öğretim ve lise eğitimi gören öğrencilere, ‘Çeken Akıntı’ ve ‘Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme’ konferansları gerçekleştirildi.

Giresun merkez ilçeden 770, Piraziz, Bulancak, Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinden toplam 1995 lise ve orta öğretim öğrencilerine Çeken Akıntı ve Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme konferansları verildi.

Gerçekleştirilen konferanslarda öğrencilere Çeken Akıntı ve Denizcilik hakkında mesleki ve genel bilgiler paylaşılarak, öğrencilerin bilinçlendirilmeleri sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.