Giresun, Nükleer Tıp Ünitesine kavuştu

SAĞLIK 22.03.2022 - 10:24, Güncelleme: 22.03.2022 - 10:24 34360+ kez okundu.
 

Giresun, Nükleer Tıp Ünitesine kavuştu

Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Ünitesi hizmete açıldı.
Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve Hastane Yönetim ekibi ile birlikte Uzm. Dr. Osman Güven  ve ünite çalışanlarının katılımı ile Nükleer Tıp Ünitesi hizmete başladı. Yapılan açıklamada, ‘Tecrübeli teknik ekibimizle en sık ihtiyaç duyulanlar başta olmak üzere pek çok konvansiyonel nükleer tıp protokolü uygulanmaya başlamıştır. Miyokard perfüzyon sintigrafisi, kemik sintigrafisi, tiroid ve paratiroid sintigrafilerinin yanı sıra dinamik ve statik böbrek sintigrafileri bölümümüzde uygulanacak olan görüntüleme protokollerinin başlıcalarını oluşturmaktadır. Nükleer Tıp Ünitemiz Hastanemize ve Şehrimize hayırlı olsun’ denildi  
Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Ünitesi hizmete açıldı.

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve Hastane Yönetim ekibi ile birlikte Uzm. Dr. Osman Güven  ve ünite çalışanlarının katılımı ile Nükleer Tıp Ünitesi hizmete başladı.

Yapılan açıklamada, ‘Tecrübeli teknik ekibimizle en sık ihtiyaç duyulanlar başta olmak üzere pek çok konvansiyonel nükleer tıp protokolü uygulanmaya başlamıştır. Miyokard perfüzyon sintigrafisi, kemik sintigrafisi, tiroid ve paratiroid sintigrafilerinin yanı sıra dinamik ve statik böbrek sintigrafileri bölümümüzde uygulanacak olan görüntüleme protokollerinin başlıcalarını oluşturmaktadır. Nükleer Tıp Ünitemiz Hastanemize ve Şehrimize hayırlı olsun’ denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.