Giresun Kültürü Germencik'te Yankılandı!

KÜLTÜR 22.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:12 4301 kez okundu.
 

Giresun Kültürü Germencik'te Yankılandı!

Bulancaklı namı diğer Alaşağu Durmuş Karakaya, Giresun kültürünü ve türkülerini tanıtmak için Aydın Germencik Yörük Festivaline katıldı.
Karakaya, Yöresel sanatçı Ayşe Karaçam ile birlikte festivale renk kattılar. Alaşağu lakaplı Durmuş Karakaya, Germencik Yörük Festivaline katılımını şu şekilde açıkladı; “Giresun kültürünü ve türkülerini tanıtmak için Aydın Germencik Yörük Festivaline katıldık. Festivalde Giresun'un zengin kültürel mirasını ve güzel türkülerini diğer yöre halklarıyla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk” Karakaya ve Karaçam, festivalde Giresun'a özgü oyunlar ve türküler sergileyerek katılımcıları büyüledi. Seyirciler, Giresun'un kendine özgü kültürel değerlerini tanıma fırsatı yakaladılar. Durmuş Karakaya ve Ayşe Karaçam'ın Başarısı Durmuş Karakaya ve Ayşe Karaçam'ın Germencik Yörük Festivalindeki performansı büyük beğeni topladı. Katılımcılar, Giresun kültürünün ve türkülerinin güzelliğine hayran kaldıklarını dile getirdiler.
Bulancaklı namı diğer Alaşağu Durmuş Karakaya, Giresun kültürünü ve türkülerini tanıtmak için Aydın Germencik Yörük Festivaline katıldı.

Karakaya, Yöresel sanatçı Ayşe Karaçam ile birlikte festivale renk kattılar. Alaşağu lakaplı Durmuş Karakaya, Germencik Yörük Festivaline katılımını şu şekilde açıkladı; “Giresun kültürünü ve türkülerini tanıtmak için Aydın Germencik Yörük Festivaline katıldık. Festivalde Giresun'un zengin kültürel mirasını ve güzel türkülerini diğer yöre halklarıyla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk”

Karakaya ve Karaçam, festivalde Giresun'a özgü oyunlar ve türküler sergileyerek katılımcıları büyüledi. Seyirciler, Giresun'un kendine özgü kültürel değerlerini tanıma fırsatı yakaladılar.

Durmuş Karakaya ve Ayşe Karaçam'ın Başarısı

Durmuş Karakaya ve Ayşe Karaçam'ın Germencik Yörük Festivalindeki performansı büyük beğeni topladı. Katılımcılar, Giresun kültürünün ve türkülerinin güzelliğine hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.