Giresun iş dünyası İstanbul'da buluşuyor! Giresun'da ilk kez bir ilçe düzenliyor!

GÜNDEM 29.02.2024 - 20:15, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:09 3173+ kez okundu.
 

Giresun iş dünyası İstanbul'da buluşuyor! Giresun'da ilk kez bir ilçe düzenliyor!

Giresun'un İstanbul'daki önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ŞEBİNSİAD) organize ettiği ŞEBİNSİAD EXPO 2024 fuarı 2-3 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.
Yoğun katılımla gerçekleşecek fuarda boş yer bulunmuyor. Fuara çok sayıda işadamı ile siyasetçi ve bürokratın da katılması bekleniyor. Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından İstanbul Tekstilkent'te organize edilecek olan fuar çok sayıda firma ile sivil toplum kuruluşları tarafından yoğu ilgi gösterildi. GİRESUN'DA İLK OLACAK ŞEBİNSİAD EXPO 2024 Fuarı Giresun'da bir ilçe tarafından düzenlenen ilk iş fuarı olma özelliği de taşıyor. Toplam 51 standın bulunduğu fuar alanında Şebinkarahisarlı sivil toplum kuruluşları da yer alacak.   BOŞ YER YOK Fuarın gerçekleşmesinde yoğun bir çaba sarf eden ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan ve yönetim kurulu üyeleri tüm hazırlıklarını tamamladı.   Başkan Karayılan, tüm stant alanlarının dolduğunu belirterek katılımcı firma ve STK'lara teşekkür etti.   Giresun iş dünyası İstanbul'da buluşuyor! Giresun'da ilk kez bir ilçe düzenliyor! Karayılan, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Memleketimizin kalkınmasında ve hemşehri birlikteliği konusunda her zaman emek veren ve çalışan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, İstanbul Şebinkarahisar Vakfı, Ankara Şebinkarahisar Vakfı, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği, Şebder ve Tüm Şebinkarahisar STK'larımıza, İstanbul İlçelerinde bulunan Giresun Derneklerimize, Stantlarımızı tutan kıymetli firmalarımıza ve tüm hemşehrilerimize huzurlarınızda şükranlarımızı sunarız." dedi. Kaynak : Yenişebinkarahisar Gazetesi
Giresun'un İstanbul'daki önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ŞEBİNSİAD) organize ettiği ŞEBİNSİAD EXPO 2024 fuarı 2-3 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Yoğun katılımla gerçekleşecek fuarda boş yer bulunmuyor. Fuara çok sayıda işadamı ile siyasetçi ve bürokratın da katılması bekleniyor.

Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından İstanbul Tekstilkent'te organize edilecek olan fuar çok sayıda firma ile sivil toplum kuruluşları tarafından yoğu ilgi gösterildi.

GİRESUN'DA İLK OLACAK

ŞEBİNSİAD EXPO 2024 Fuarı Giresun'da bir ilçe tarafından düzenlenen ilk iş fuarı olma özelliği de taşıyor. Toplam 51 standın bulunduğu fuar alanında Şebinkarahisarlı sivil toplum kuruluşları da yer alacak.

 

BOŞ YER YOK

Fuarın gerçekleşmesinde yoğun bir çaba sarf eden ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan ve yönetim kurulu üyeleri tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Başkan Karayılan, tüm stant alanlarının dolduğunu belirterek katılımcı firma ve STK'lara teşekkür etti.

 

Giresun iş dünyası İstanbul'da buluşuyor! Giresun'da ilk kez bir ilçe düzenliyor!

Karayılan, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, "Memleketimizin kalkınmasında ve hemşehri birlikteliği konusunda her zaman emek veren ve çalışan Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği, İstanbul Şebinkarahisar Vakfı, Ankara Şebinkarahisar Vakfı, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği, Şebder ve Tüm Şebinkarahisar STK'larımıza, İstanbul İlçelerinde bulunan Giresun Derneklerimize, Stantlarımızı tutan kıymetli firmalarımıza ve tüm hemşehrilerimize huzurlarınızda şükranlarımızı sunarız." dedi.

Kaynak : Yenişebinkarahisar Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.