Giresun, Berat Kandilinde Şehitlerini Andı...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2016 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3631+ kez okundu.
 

Giresun, Berat Kandilinde Şehitlerini Andı...

Giresun Müftülüğü tarafından Cumartesi akşamı Merkez Müftüoğlu (Malpazarı) Camiinde 'Berat Kandili Özel' programı düzenlendi.
Programa İl Müftüsü Muhittin Oral, Din Hizmetleri Kısım Şefi Ömer Yılmaz, Din görevlileri ve çok sayıda cemaat iştirak etti. Akşam namazının ardından gerçekleştirilen Berat Kandili Özel programına halkımız yoğun ilgi gösterdi. Programda, Din görevlileri Tevfik Korkmaz, Aytekin Yıldız, Yunus Öztürk, Erol Sarıgül, Atıf Hakkı Efe, Yunus Emre Kelleci tarafından Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Programın devamında il Müftüsü Muhittin Oral tarafından Berat Kandilinin Anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı ve tespihat duası gerçekleştirildi. Program İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından 'Giresun Müftülüğü Berat Kandilinde Şehitlerini Anıyor' programları çerçevesinde Mardin'in Nusaybin ilçesinde pkk'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci, Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’na düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk, Giresun'un Çaldağ Beldesinde Jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Zafer Çalışkan, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki operasyonda pkk'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Birkan Gündüz ve tüm Şehitlerimiz adına yapmış olduğu genel dua ile sona erdi.
Giresun Müftülüğü tarafından Cumartesi akşamı Merkez Müftüoğlu (Malpazarı) Camiinde 'Berat Kandili Özel' programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Muhittin Oral, Din Hizmetleri Kısım Şefi Ömer Yılmaz, Din görevlileri ve çok sayıda cemaat iştirak etti. Akşam namazının ardından gerçekleştirilen Berat Kandili Özel programına halkımız yoğun ilgi gösterdi. Programda, Din görevlileri Tevfik Korkmaz, Aytekin Yıldız, Yunus Öztürk, Erol Sarıgül, Atıf Hakkı Efe, Yunus Emre Kelleci tarafından Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu.

Programın devamında il Müftüsü Muhittin Oral tarafından Berat Kandilinin Anlam ve önemine dair bir konuşma yapıldı ve tespihat duası gerçekleştirildi. Program İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından 'Giresun Müftülüğü Berat Kandilinde Şehitlerini Anıyor' programları çerçevesinde Mardin'in Nusaybin ilçesinde pkk'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Bekir Kelleci, Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’na düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk, Giresun'un Çaldağ Beldesinde Jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Zafer Çalışkan, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'ndeki operasyonda pkk'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Birkan Gündüz ve tüm Şehitlerimiz adına yapmış olduğu genel dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.