Giresun Belediyesinden, Bayram boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti

GÜNDEM 09.04.2024 - 09:55, Güncelleme: 09.04.2024 - 09:57 3187+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesinden, Bayram boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti

Giresun Belediyesi, vatandaşların bayram süresince rahat bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunacağını duyurdu.
Bu hizmet, yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse'nin göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen ilk büyük sosyal hizmetlerden biri olarak kaydedildi. Vatandaşlar tarafından Başkan Köse’nin uygulamaya koyduğu bu hizmet için sosyal medya üzerinden gönderi altına teşekkür yorumları atıldı. Bayram boyunca şehir içi ulaşım araçlarının tamamının ücretsiz olacağı belirtilirken, bu uygulamanın vatandaşların aile ve dost ziyaretlerini kolaylaştırması, bayramın ruhuna uygun bir dayanışma ortamı yaratması bekleniyor. Giresun Belediyesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Belediyemize ait otobüs ulaşım hizmeti bugünden itibaren Ramazan Bayramı boyunca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir. Mutlu Bayramlar dileriz’ ifadeleri kullanıldı. Belediyenin bu tür hizmetleri sürdürme konusundaki kararlılığı, şehirde yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik atılan adımların bir göstergesi olarak görülüyor.  
Giresun Belediyesi, vatandaşların bayram süresince rahat bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunacağını duyurdu.

Bu hizmet, yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse'nin göreve gelmesinin ardından gerçekleştirilen ilk büyük sosyal hizmetlerden biri olarak kaydedildi. Vatandaşlar tarafından Başkan Köse’nin uygulamaya koyduğu bu hizmet için sosyal medya üzerinden gönderi altına teşekkür yorumları atıldı.

Bayram boyunca şehir içi ulaşım araçlarının tamamının ücretsiz olacağı belirtilirken, bu uygulamanın vatandaşların aile ve dost ziyaretlerini kolaylaştırması, bayramın ruhuna uygun bir dayanışma ortamı yaratması bekleniyor.

Giresun Belediyesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Belediyemize ait otobüs ulaşım hizmeti bugünden itibaren Ramazan Bayramı boyunca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecektir. Mutlu Bayramlar dileriz’ ifadeleri kullanıldı.

Belediyenin bu tür hizmetleri sürdürme konusundaki kararlılığı, şehirde yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik atılan adımların bir göstergesi olarak görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.