Giresun Belediye Binası'nda Dev Değişiklik! T.C. İbaresi Eklendi!

GÜNDEM 25.04.2024 - 15:00, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:00 2934 kez okundu.
 

Giresun Belediye Binası'nda Dev Değişiklik! T.C. İbaresi Eklendi!

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla Giresun Belediyesi Hizmet Binası’na Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması T.C. ibaresi eklendi.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Giresun Belediyesi bir kamu kuruluşudur. Kurum levhasının üstünde Türkiye Cumhuriyeti’mizin adının simgesi olan T.C. harflerinin bulunması gerekiyordu. Bizler de belediye hizmet binamızın tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresini ekledik. Bu adımın şehrimizin Türkiye Cumhuriyeti'ne aidiyet duygusunu pekiştireceğine inanıyoruz. Belediyemiz, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçası olarak üzerine düşen görevleri yerine getirmeye devam edecek. Bu değişiklik çok büyük anlamlar içeren bir değişiklik olarak görülmelidir.” dedi. Diğer yandan, tabelaya T.C. ibaresinin eklenmesi halk arasında memnuniyetle karşılanırken, birçok vatandaş yeni tabelayı sosyal medyasına taşıdı.
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla Giresun Belediyesi Hizmet Binası’na Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması T.C. ibaresi eklendi.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “ Giresun Belediyesi bir kamu kuruluşudur. Kurum levhasının üstünde Türkiye Cumhuriyeti’mizin adının simgesi olan T.C. harflerinin bulunması gerekiyordu. Bizler de belediye hizmet binamızın tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresini ekledik. Bu adımın şehrimizin Türkiye Cumhuriyeti'ne aidiyet duygusunu pekiştireceğine inanıyoruz. Belediyemiz, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçası olarak üzerine düşen görevleri yerine getirmeye devam edecek. Bu değişiklik çok büyük anlamlar içeren bir değişiklik olarak görülmelidir.” dedi.


Diğer yandan, tabelaya T.C. ibaresinin eklenmesi halk arasında memnuniyetle karşılanırken, birçok vatandaş yeni tabelayı sosyal medyasına taşıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.