Giresun Barosu vefat eden meslektaşlarını unutmadı

YAŞAM 05.05.2023 - 18:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 18:26 4061+ kez okundu.
 

Giresun Barosu vefat eden meslektaşlarını unutmadı

Giresun Barosu geçmişten günümüze vefat eden meslektaşlarını mezarları başında ziyaret ederek andı.
Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir, Genel Sekreter Av.Elif Civelekoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Fatih Güven, Av.Sinan Bayram, Av.Alper Akdemir ve Av.Ebru Akdemir ile Baro personelleri Murat Öksüz ve Ünal Çilesizoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti. Eynesil, Görele, Tirebolu, Güce, Keşap, Bulancak, Giresun, Şehir Merkezleri ve köylerinde bulunan, geçmişten bugüne vefat eden tüm avukatların kabirleri başında ziyaret edip, temizlik ve çiçek ekimi gerçekleştirdiler.
Giresun Barosu geçmişten günümüze vefat eden meslektaşlarını mezarları başında ziyaret ederek andı.

Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir, Genel Sekreter Av.Elif Civelekoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Fatih Güven, Av.Sinan Bayram, Av.Alper Akdemir ve Av.Ebru Akdemir ile Baro personelleri Murat Öksüz ve Ünal Çilesizoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti.



Eynesil, Görele, Tirebolu, Güce, Keşap, Bulancak, Giresun, Şehir Merkezleri ve köylerinde bulunan, geçmişten bugüne vefat eden tüm avukatların kabirleri başında ziyaret edip, temizlik ve çiçek ekimi gerçekleştirdiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.