Giresun Barosu Seçim Hukuku ve Usulü Eğitimi düzenlendi

ASAYİŞ 05.05.2023 - 18:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 18:46 2708+ kez okundu.
 

Giresun Barosu Seçim Hukuku ve Usulü Eğitimi düzenlendi

Giresun Barosu Staj Eğitim Merkezi’nde geçtiğimiz gün, Av. Eylem Sürücü ve Başak Gül Uzunalioğlu tarafından Seçim Hukuku ve Usulüne ilişkin sunum ve bilgilendirme eğitimi gerçekleşti.
Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Eylem Sürücü ile Av. Başak Gül Uzunalioğlu tarafından gerçekleşen iç eğitimlere baro üyelerinin katılım sağladığı görüldü. Eğitim öncesi yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine yönelik, Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, "hiçbir siyasi amacı olmayan ve seçim hukuku ve usulünden öte bir amaç taşımayan; bu sene adayların ve ittifakların çokluğu, oy pusulalarının kapsamlı oluşu nedeniyle olası karışıklıkları en aza indirgemeyi hedefleyen tüm görüşlere açık olunmalıdır." diyerek, eğitime katılan meslektaşlarına ve sunumu yapan avukatlara teşekkürlerini sundu. Eğitime ayrıca Giresun Barosu Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av.Ümran Kara Can’da katıldı. 
Giresun Barosu Staj Eğitim Merkezi’nde geçtiğimiz gün, Av. Eylem Sürücü ve Başak Gül Uzunalioğlu tarafından Seçim Hukuku ve Usulüne ilişkin sunum ve bilgilendirme eğitimi gerçekleşti.

Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Eylem Sürücü ile Av. Başak Gül Uzunalioğlu tarafından gerçekleşen iç eğitimlere baro üyelerinin katılım sağladığı görüldü.



Eğitim öncesi yaklaşan 14 Mayıs seçimlerine yönelik, Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir, "hiçbir siyasi amacı olmayan ve seçim hukuku ve usulünden öte bir amaç taşımayan; bu sene adayların ve ittifakların çokluğu, oy pusulalarının kapsamlı oluşu nedeniyle olası karışıklıkları en aza indirgemeyi hedefleyen tüm görüşlere açık olunmalıdır." diyerek, eğitime katılan meslektaşlarına ve sunumu yapan avukatlara teşekkürlerini sundu.

Eğitime ayrıca Giresun Barosu Başkan Yardımcısı Av. Ayşegül Çakır Hıdır ve Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av.Ümran Kara Can’da katıldı. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.