Giresun 2. Asliye Hukuk Mahkemesinden ilan

RESMİ İLAN 12.10.2023 - 00:00 29072+ kez okundu.
 

Giresun 2. Asliye Hukuk Mahkemesinden ilan

T.C. GİRESUN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO : 2023/238 Esas DAVALI : Sibel YILDIZ: Şahap ve Aysel kızı, 1988 D.lu, Davacı Kadriye Anafuroğlu Cantürk tarafından aleyhinize açılan Verasetin İptali davasının yapılan yargılamasında; Mahkemenizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, adresinizden ayrıldığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından karar ilamı ve tensip tutanağı ile duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir. Durusma Günü: 23/11/2023 günü saat: 09:15'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız, veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, Aksi taktirde H.U.M.K.'nun 3156 sayılı yasa ile değişik 213/2 maddesi uyarınca yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususu, Karar ilamı ve Tensip tutanağı ile duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.
T.C. GİRESUN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO : 2023/238 Esas
DAVALI : Sibel YILDIZ: Şahap ve Aysel kızı, 1988 D.lu,
Davacı Kadriye Anafuroğlu Cantürk tarafından aleyhinize açılan Verasetin İptali davasının yapılan yargılamasında;
Mahkemenizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, adresinizden ayrıldığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından karar ilamı ve tensip tutanağı ile duruşma gününün ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Durusma Günü: 23/11/2023 günü saat: 09:15'da duruşmada bizzat hazır bulunmanız, veya kendinizi bir vekille temsil ettirmeniz, Aksi taktirde H.U.M.K.'nun 3156 sayılı yasa ile değişik 213/2 maddesi uyarınca yargılamaya yokluğunuzda devam olunacağı hususu, Karar ilamı ve Tensip tutanağı ile duruşma günü yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.