Geri dönüşüm için eski kitap-defter topluyor

YAŞAM 07.09.2023 - 16:15, Güncelleme: 07.09.2023 - 16:15 7300+ kez okundu.
 

Geri dönüşüm için eski kitap-defter topluyor

Bulancak’ta şehiriçi minibüs taşımacılığı yapan Mücahit Yıldız para ile geri dönüşüm adına eski kullanılmış kitap defter, roman, hikâye kitapları, ansiklopedi, test kitapları, dershane kitapları parasını ödeyerek aldığını söyledi.
Yıldız. “İster bize ulaşarak, isterseniz bize getiriniz. Telefonum 05393570678, adresim ise İhsaniye mahallesi,15 Temmuz caddesi, Karadeniz sokak Yıldız Apartmanı .06 (Melis Eczanesi arası) Önemli olan kullanılmış kitap ve defterlerin çöpe atılmaması. Geri dönüşüm halinde değerlendirilmesi. Tüm okullardan, kırtasiyelerden eski kitapları satın alıyoruz. Tonaja göre toplam tutarı anında ödüyoruz. Okulunuzda bulunan eski kitap defter hurda ne varsa yerinde hassas kantar ile tartım yaparak alıyoruz. Paranızın tamamını iş bitiminde peşin olarak ödüyoruz. Sayın okul yöneticilerimiz kullanılmayan kitaplar için öğrencilerinize duyuru yaparak kitapların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlayabilirsiniz. Benimle iletişime geçerek atık kağıt kutuları temin edebilirsiniz. Böylece hem çocuklara geri dönüşüm kültürü kazandırmış oluruz hem de okulunuza maddi destek gelmiş olur. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kağıt ve kitap geri dönüşüm kampanyalarına daima destek olmaktayız. Kitapları çöpe atmayalım. Geri dönüşüme kazandıralım. Hassas terazide tartıp ücretini peşin olarak ödüyorum.” dedi.
Bulancak’ta şehiriçi minibüs taşımacılığı yapan Mücahit Yıldız para ile geri dönüşüm adına eski kullanılmış kitap defter, roman, hikâye kitapları, ansiklopedi, test kitapları, dershane kitapları parasını ödeyerek aldığını söyledi.

Yıldız. “İster bize ulaşarak, isterseniz bize getiriniz. Telefonum 05393570678, adresim ise İhsaniye mahallesi,15 Temmuz caddesi, Karadeniz sokak Yıldız Apartmanı .06 (Melis Eczanesi arası) Önemli olan kullanılmış kitap ve defterlerin çöpe atılmaması. Geri dönüşüm halinde değerlendirilmesi. Tüm okullardan, kırtasiyelerden eski kitapları satın alıyoruz.

Tonaja göre toplam tutarı anında ödüyoruz. Okulunuzda bulunan eski kitap defter hurda ne varsa yerinde hassas kantar ile tartım yaparak alıyoruz. Paranızın tamamını iş bitiminde peşin olarak ödüyoruz. Sayın okul yöneticilerimiz kullanılmayan kitaplar için öğrencilerinize duyuru yaparak kitapların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlayabilirsiniz. Benimle iletişime geçerek atık kağıt kutuları temin edebilirsiniz. Böylece hem çocuklara geri dönüşüm kültürü kazandırmış oluruz hem de okulunuza maddi destek gelmiş olur. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kağıt ve kitap geri dönüşüm kampanyalarına daima destek olmaktayız. Kitapları çöpe atmayalım. Geri dönüşüme kazandıralım. Hassas terazide tartıp ücretini peşin olarak ödüyorum.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.