Genel Müdür Ercan Türk'e ikinci görev

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2015 - 09:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2670+ kez okundu.
 

Genel Müdür Ercan Türk'e ikinci görev

2003 yılından bu yana AK Parti'nin yüksek bürokrat kadrosunda yer alan,...
...Giresunlu hemşerimiz Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, 16 Aralık 2015 tarihinden itibaren mevcut görevine ilâveten Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü görevini de ifa edecek. AK Partinin ve tüm Millî Eğitim Bakanlarının kadrosunda görev alan Ercan Türk'ün, kendisine olan güveni boşa çıkarmadığı, vefası, sadakati, güvenilirliği, başarılı çalışmaları ve önemli çalışmalara attığı imza ile takdir edildiği biliniyor. Ankara’daki az sayıdaki yüksek bürokratımızdan birisi Ercan Türk'ün uzmanlık alanları; eğitim politikası, eğitim planlaması, stratejik yönetim ve planlama, strateji geliştirme konularıdır. Eğitim-öğretim ve yönetime dair çalışmalarına devam etmektedir. Giresun’u ve Giresunluyu bugüne kadar mahcup etmeyen ve her zaman hakkıyla temsil eden hemşerimizin yeni yüklendiği sorumluluğun üstesinden geleceğine inanıyor, her iki görevinde başarılar diliyoruz.
2003 yılından bu yana AK Parti'nin yüksek bürokrat kadrosunda yer alan,...

...Giresunlu hemşerimiz Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, 16 Aralık 2015 tarihinden itibaren mevcut görevine ilâveten Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü görevini de ifa edecek.

AK Partinin ve tüm Millî Eğitim Bakanlarının kadrosunda görev alan Ercan Türk'ün, kendisine olan güveni boşa çıkarmadığı, vefası, sadakati, güvenilirliği, başarılı çalışmaları ve önemli çalışmalara attığı imza ile takdir edildiği biliniyor. Ankara’daki az sayıdaki yüksek bürokratımızdan birisi Ercan Türk'ün uzmanlık alanları; eğitim politikası, eğitim planlaması, stratejik yönetim ve planlama, strateji geliştirme konularıdır. Eğitim-öğretim ve yönetime dair çalışmalarına devam etmektedir.

Giresun’u ve Giresunluyu bugüne kadar mahcup etmeyen ve her zaman hakkıyla temsil eden hemşerimizin yeni yüklendiği sorumluluğun üstesinden geleceğine inanıyor, her iki görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.