Genç Muhtar genç kadrosu ile Gaziler Mahallesine hizmet için kolları sıvadı

SİYASET 02.03.2024 - 15:08, Güncelleme: 02.03.2024 - 15:20 5430+ kez okundu.
 

Genç Muhtar genç kadrosu ile Gaziler Mahallesine hizmet için kolları sıvadı

Gençler artık gerek memleket, gerekse yaşadıkları kentlerin semt ve mahallelerinin yönetimlerine talip olup, daha güzel ve kaliteli hizmetler için kolları sıvadı.
Giresun’un en güzel yerleşim yerlerinden bir olan Gaziler Mahallesinin gençleri bu konuda kararlı ve ısrarlı. Gaziler Mahallesi, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi, semtinden sevilen gençlerinden biri olan Yetkin ÇİRİŞ, bu güzel yerleşim semtinin daha ileri gitmesi gelişmesi için Muhtar adayı oldu. Muhtarlık kadrosundaki ekibi de, semtin güzide delikanlıları… Muhtar adayı Çiriş, azim ve şevkle başladığı bu adaylığında öncelikle, yapımı süren Cami inşaatı ve yerleşkesine yapılması planlanan Aile Hekimliği PTT şubesinin bir an evvel tamamlanarak hizmete girmesi için, tüm güçleriyle çalışacaklarını, vatandaşları uzak Pazar semtlerine gitmekten kurtarıp yöresel Halk Pazar yerinin bir an evvel açılmasını, Belediye ile iyi ilişkilerin en üst düzeyde kurularak, alt yapı çocuk parkı, halk dinlenme bahçesi kurulmasını temin edeceklerini ifade ediyorlar. Muhtar adayı Yetkin Çiriş, muhtarlık ofisinde vatandaşların evlerinde kullanmadıkları okul ve sair kitaplarının bağışı sonucunda bunları ihtiyaç sahiplerine iletileceğini, 7/24 saat Gaziler Mahallesi hemşerilerinin yanında olacaklarını söyledi. Mahalle sakinleri genç yeteneklerin bu görev talip olmasından memnun olduklarını belirttiler.
Gençler artık gerek memleket, gerekse yaşadıkları kentlerin semt ve mahallelerinin yönetimlerine talip olup, daha güzel ve kaliteli hizmetler için kolları sıvadı.

Giresun’un en güzel yerleşim yerlerinden bir olan Gaziler Mahallesinin gençleri bu konuda kararlı ve ısrarlı. Gaziler Mahallesi, Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi, semtinden sevilen gençlerinden biri olan Yetkin ÇİRİŞ, bu güzel yerleşim semtinin daha ileri gitmesi gelişmesi için Muhtar adayı oldu.

Muhtarlık kadrosundaki ekibi de, semtin güzide delikanlıları…
Muhtar adayı Çiriş, azim ve şevkle başladığı bu adaylığında öncelikle, yapımı süren Cami inşaatı ve yerleşkesine yapılması planlanan Aile Hekimliği PTT şubesinin bir an evvel tamamlanarak hizmete girmesi için, tüm güçleriyle çalışacaklarını, vatandaşları uzak Pazar semtlerine gitmekten kurtarıp yöresel Halk Pazar yerinin bir an evvel açılmasını, Belediye ile iyi ilişkilerin en üst düzeyde kurularak, alt yapı çocuk parkı, halk dinlenme bahçesi kurulmasını temin edeceklerini ifade ediyorlar.
Muhtar adayı Yetkin Çiriş, muhtarlık ofisinde vatandaşların evlerinde kullanmadıkları okul ve sair kitaplarının bağışı sonucunda bunları ihtiyaç sahiplerine iletileceğini, 7/24 saat Gaziler Mahallesi hemşerilerinin yanında olacaklarını söyledi.
Mahalle sakinleri genç yeteneklerin bu görev talip olmasından memnun olduklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.