Genç isimler siyaset sahnesinde!

SİYASET 07.03.2024 - 17:50, Güncelleme: 07.03.2024 - 17:53 5843+ kez okundu.
 

Genç isimler siyaset sahnesinde!

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde gençlerin ismi ön plana çıkmaya başladı.
Yapılacak seçimlerde Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı olan Hakan Pekdemir, gazetemizi ziyaret etti. 2024 seçimlerinde diğer partilerde de gençlere ağırlık verildiği görülürken, siyaset sahnesinde gençlerin yer almasından ve kendisinin de bu sahnede yer almasına destek olan partili büyüklerine teşekkür eden Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Hakan Pekdemir, “Yaşadığımız bu şehirde gençlerinde söz hakkı alması ve onlarında siyaset sahnesinde söz söylemesi adına çıktığım bu yolda tüm genç kardeşlerimizin ve kıymetli büyüklerimizin oylarına talibiz. Bizlere bu görevin verilmesi halinde Bulancak’ta her şey daha güzel olacak” dedi.
31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde gençlerin ismi ön plana çıkmaya başladı.

Yapılacak seçimlerde Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı olan Hakan Pekdemir, gazetemizi ziyaret etti.

2024 seçimlerinde diğer partilerde de gençlere ağırlık verildiği görülürken, siyaset sahnesinde gençlerin yer almasından ve kendisinin de bu sahnede yer almasına destek olan partili büyüklerine teşekkür eden Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Hakan Pekdemir, “Yaşadığımız bu şehirde gençlerinde söz hakkı alması ve onlarında siyaset sahnesinde söz söylemesi adına çıktığım bu yolda tüm genç kardeşlerimizin ve kıymetli büyüklerimizin oylarına talibiz. Bizlere bu görevin verilmesi halinde Bulancak’ta her şey daha güzel olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.