Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya kimdir?

SİYASET 14.02.2024 - 17:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:42 6029+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya kimdir?

Mustafa Karakaya, 1996 yılında Giresun’da doğdu. Önlisans mezunu olan Karakaya, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. 2022 yılında Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Karakaya, Bayındır Köyü Dernek Başkanlığı, Kovanlık Beldesi ve Çevre Köyleri Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kısa bir süre sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Karakaya, inşaat sektöründe ticari faaliyetlerini sürdürüyor. Bekardır. Mustafa Karakaya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.

Mustafa Karakaya, 1996 yılında Giresun’da doğdu. Önlisans mezunu olan Karakaya, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. 2022 yılında Gelecek Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Karakaya, Bayındır Köyü Dernek Başkanlığı, Kovanlık Beldesi ve Çevre Köyleri Derneğinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kısa bir süre sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Karakaya, inşaat sektöründe ticari faaliyetlerini sürdürüyor. Bekardır.

Mustafa Karakaya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.