‘Gelecek mesleki eğitimde’

GÜNDEM 12.05.2022 - 19:31, Güncelleme: 12.05.2022 - 19:31 3348+ kez okundu.
 

‘Gelecek mesleki eğitimde’

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, MEB tarafından yürütülen E-MESEM projesi kapsamında Bulancak’taki öğrencilerin Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaları ziyaret ettiğini söyledi.
Bulancak’ta eğitim hayatını sürdüren ortaokul öğrencileri mesleki eğitimin geliştirilmesi adına Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde ki fabrikaları ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldular. Mesleki eğitimin gelecek nesiller için avantajlı olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile ülkemiz genelinde Organize Sanayi Bölgelerine Millî Eğitim Bakanlığınca yürütülen E-MESEM projesi kapsamında Mesleki Eğitim Merkezleri/İrtibat Bürosu açılması kapsamında ilçemizde bulunan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesine de Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu açılmıştı. Mesleki eğitimin ülkemizin geleceğindeki önemine binaen Bulancak’ta ortaokul öğrencilerimiz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi işletmelerini yerinde gördüler. Öğrencilerimiz fabrika ziyaretlerinde üretim tesislerini dikkatle takip ettiler ve yetkililer tarafından bilgilendirildiler. Mesleki eğitimin geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara destek olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi yönetim kuruluna ve fabrika yetkililerine, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi. Proje kapsamında öğrenciler Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş., Drone Tech Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sarıgöl Konveyör Sistemleri Tic. Ltd. Şti. ve Üniteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikalarını ziyaret ettiler.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, MEB tarafından yürütülen E-MESEM projesi kapsamında Bulancak’taki öğrencilerin Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaları ziyaret ettiğini söyledi.

Bulancak’ta eğitim hayatını sürdüren ortaokul öğrencileri mesleki eğitimin geliştirilmesi adına Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde ki fabrikaları ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldular.

Mesleki eğitimin gelecek nesiller için avantajlı olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile ülkemiz genelinde Organize Sanayi Bölgelerine Millî Eğitim Bakanlığınca yürütülen E-MESEM projesi kapsamında Mesleki Eğitim Merkezleri/İrtibat Bürosu açılması kapsamında ilçemizde bulunan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesine de Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu açılmıştı. Mesleki eğitimin ülkemizin geleceğindeki önemine binaen Bulancak’ta ortaokul öğrencilerimiz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi işletmelerini yerinde gördüler. Öğrencilerimiz fabrika ziyaretlerinde üretim tesislerini dikkatle takip ettiler ve yetkililer tarafından bilgilendirildiler. Mesleki eğitimin geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara destek olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi yönetim kuruluna ve fabrika yetkililerine, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Proje kapsamında öğrenciler Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş., Drone Tech Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sarıgöl Konveyör Sistemleri Tic. Ltd. Şti. ve Üniteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikalarını ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.