"Fındık üreticisi unutulmamalıdır"

GÜNDEM 11.07.2023 - 13:17, Güncelleme: 11.07.2023 - 13:42 2235+ kez okundu.
 

"Fındık üreticisi unutulmamalıdır"

Bektaşoğlu selin ardından açıklamalarda bulundu
İyi Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu: Bölgemizde gerçekleşen şiddetli yağmurlar sonucu birçok ilçemizde sel taşkınlar ve heyelanlar meydana gelmiş bu doğal afetler sonucu ise birçok vatandaşımızın evini iş yerini kullanılamaz hale getirmiştir. Ard arda gelen bu doğal afetlerin faturasını her zaman ki gibi yine halkımız ödemektedir. Islah edilmeyen derelerin, önüne set çekilen akarsuların, bakımları yapılmayan menfezlerin neticesinde birçok ilçe merkezi sular altında kalmıştır. Yoğun ve şiddetli yağış dolayısıyla birçok fındık üreticisi de zarar görmüş son yıllarda oluşan ekonomik Burhan karşısında çaresiz hale gelmiştir. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum her yıl gerçekleşerek kronikleşmiş hale gelen taşkınlara ve heyelanlara bir an önce çare bulunmalıdır dere ve akarsu yatakları bir an önce temizlenerek taşkınlara sebebiyet vermemesi gerekmektedir. Fındık üreticisi unutulmamalıdır. Bunca afet sonrası tek tesellimiz resmi kaynaklara göre can kaybı yaşanmamasıdır bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor yaşanacak yoğun yağışlar nedeniyle dikkatli olmalarını istiyorum. dedi.  
Bektaşoğlu selin ardından açıklamalarda bulundu

İyi Parti İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu: Bölgemizde gerçekleşen şiddetli yağmurlar sonucu birçok ilçemizde sel taşkınlar ve heyelanlar meydana gelmiş bu doğal afetler sonucu ise birçok vatandaşımızın evini iş yerini kullanılamaz hale getirmiştir. Ard arda gelen bu doğal afetlerin faturasını her zaman ki gibi yine halkımız ödemektedir. Islah edilmeyen derelerin, önüne set çekilen akarsuların, bakımları yapılmayan menfezlerin neticesinde birçok ilçe merkezi sular altında kalmıştır.

Yoğun ve şiddetli yağış dolayısıyla birçok fındık üreticisi de zarar görmüş son yıllarda oluşan ekonomik Burhan karşısında çaresiz hale gelmiştir. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum her yıl gerçekleşerek kronikleşmiş hale gelen taşkınlara ve heyelanlara bir an önce çare bulunmalıdır dere ve akarsu yatakları bir an önce temizlenerek taşkınlara sebebiyet vermemesi gerekmektedir. Fındık üreticisi unutulmamalıdır.

Bunca afet sonrası tek tesellimiz resmi kaynaklara göre can kaybı yaşanmamasıdır bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor yaşanacak yoğun yağışlar nedeniyle dikkatli olmalarını istiyorum. dedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.