Fidanlar toprakla buluştu

GÜNDEM 11.11.2021 - 16:14, Güncelleme: 11.11.2021 - 16:14 2675+ kez okundu.
 

Fidanlar toprakla buluştu

Giresun ve ilçelerinde, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla 30 hektar alanda 80 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Merkeze bağlı Erimez Aytepe mevkisindeki belirlenen alanda gerçekleştirilen programda, aralarında yöreye özgü meyve türlerinin de olduğu fidanlar dikildi. Programda konuşan Vali Enver Ünlü, toprak, ağaç ve orman sevgisini hep birlikte taçlandırarak gelecek nesillere aktardıklarını söyledi. Küresel ısınmanın ve iklim değişikliğinin sürekli gündeme geldiği bu dönemde, havanın, suyun, toprağın ve bunların oluşturduğu güzelliklerin korunması için hep birlikte gayret ettiklerini dile getiren Ünlü, şunları kaydetti: "Rabbimizin bize emaneti olan doğayı sadece korumakla kalmayıp geliştirerek güzelleştirerek bizden sonraki nesillere bırakmayı arzu ediyoruz. Ülkemizin orman alanlarını büyütmek, ağaç servetini çoğaltmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek ve çevreyi korumak amacıyla son yıllarda devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bugün bir ecdadın mirası üzerinde kendi katkılarımızı burada devam ettiriyoruz. Yarın da gençlerimiz bunun üzerine daha fazlasını koyarak inşallah geleceğe doğru emin adımlarla yürümeye devam edecekler, bundan hiçbirimizin şüphesi yok." Programa Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Muhammed Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Giresun ve ilçelerinde, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla 30 hektar alanda 80 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Merkeze bağlı Erimez Aytepe mevkisindeki belirlenen alanda gerçekleştirilen programda, aralarında yöreye özgü meyve türlerinin de olduğu fidanlar dikildi.

Programda konuşan Vali Enver Ünlü, toprak, ağaç ve orman sevgisini hep birlikte taçlandırarak gelecek nesillere aktardıklarını söyledi.
Küresel ısınmanın ve iklim değişikliğinin sürekli gündeme geldiği bu dönemde, havanın, suyun, toprağın ve bunların oluşturduğu güzelliklerin korunması için hep birlikte gayret ettiklerini dile getiren Ünlü, şunları kaydetti: "Rabbimizin bize emaneti olan doğayı sadece korumakla kalmayıp geliştirerek güzelleştirerek bizden sonraki nesillere bırakmayı arzu ediyoruz. Ülkemizin orman alanlarını büyütmek, ağaç servetini çoğaltmak, biyolojik çeşitliliği geliştirmek ve çevreyi korumak amacıyla son yıllarda devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bugün bir ecdadın mirası üzerinde kendi katkılarımızı burada devam ettiriyoruz. Yarın da gençlerimiz bunun üzerine daha fazlasını koyarak inşallah geleceğe doğru emin adımlarla yürümeye devam edecekler, bundan hiçbirimizin şüphesi yok."
Programa Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Muhammed Sevinç, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.