Fatma Zehra için 700 yıldız toplandı

GÜNDEM 01.11.2021 - 16:46, Güncelleme: 01.11.2021 - 16:46 3435+ kez okundu.
 

Fatma Zehra için 700 yıldız toplandı

Giresun’un ikinci SMA’lı bebeği Fatma Zehra için Yıldız Haber tarafından gerçekleşen yardım gecesinde 700 sembolik yıldız satışı yapıldı.
Pazar akşamı instagram üzerinden gerçekleşen yayında Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Fatma Zehra bebeğin annesi Canan Eken ile bir yayın gerçekleştirerek bedeli 50 lira olan sembolik yıldızlardan sattı. Fatma Zehra’nın gönüllü ablaları Bulancaklı Eda Ertürk ve Yağlıdereli Dilek Macara’nın katıldığı 4 saatlik yayında yapılan yardımlar nedeniyle destek olanlara teşekkür eden Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, “SMA hastası Güneş bebekten sonra yine Giresunlu SMA hastası Fatma Zehra bebeğimiz için düzenlediğimiz yardım gecesine katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ülkemizde birçok aile SMA hastalığı ile mücadele ediyor. Bizde elimizden geldiğince az çok demeden yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bir bebeğe umut olabilmek, ona ve ailesine yaşam sevinci vermek kadar güzel bir duygu yok. Çağrımıza kulak vererek destek olan herkese binlerce kez şükranlarımızı sunuyoruz. Fatma Zehra bebeğin daha çok yardıma ihtiyacı var. Onun için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Bugün Fatma Zehra’ya yarın ise bize lazım olabilir. Herkes bütçesi ölçüsünde yardım yaparak bu bebeğimizi Amerika’da ki tedavisine kavuşturabilir” dedi. Yayına katılan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ve tüm bağışçılara teşekkür eden anne Canan Eken ise “Evladıma nefes olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun. Ne yapabilirim demeyin. Bağış olmasa dahi yayınlarımızı paylaşarak bile evladımıza nefes olabilirsiniz” diye konuştu. Fatma Zehra bebeğe yardımda bulunmak isteyenlerin aşağıda ki iban numarasına bağışlarını göndermeleri gerekiyor. İBAN NO; TR87 0001 0024 5866 0795 0450 10 Alıcı:Tufan Eken
Giresun’un ikinci SMA’lı bebeği Fatma Zehra için Yıldız Haber tarafından gerçekleşen yardım gecesinde 700 sembolik yıldız satışı yapıldı.

Pazar akşamı instagram üzerinden gerçekleşen yayında Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Fatma Zehra bebeğin annesi Canan Eken ile bir yayın gerçekleştirerek bedeli 50 lira olan sembolik yıldızlardan sattı. Fatma Zehra’nın gönüllü ablaları Bulancaklı Eda Ertürk ve Yağlıdereli Dilek Macara’nın katıldığı 4 saatlik yayında yapılan yardımlar nedeniyle destek olanlara teşekkür eden Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, “SMA hastası Güneş bebekten sonra yine Giresunlu SMA hastası Fatma Zehra bebeğimiz için düzenlediğimiz yardım gecesine katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Ülkemizde birçok aile SMA hastalığı ile mücadele ediyor. Bizde elimizden geldiğince az çok demeden yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bir bebeğe umut olabilmek, ona ve ailesine yaşam sevinci vermek kadar güzel bir duygu yok. Çağrımıza kulak vererek destek olan herkese binlerce kez şükranlarımızı sunuyoruz. Fatma Zehra bebeğin daha çok yardıma ihtiyacı var. Onun için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Bugün Fatma Zehra’ya yarın ise bize lazım olabilir. Herkes bütçesi ölçüsünde yardım yaparak bu bebeğimizi Amerika’da ki tedavisine kavuşturabilir” dedi.

Yayına katılan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ve tüm bağışçılara teşekkür eden anne Canan Eken ise “Evladıma nefes olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun. Ne yapabilirim demeyin. Bağış olmasa dahi yayınlarımızı paylaşarak bile evladımıza nefes olabilirsiniz” diye konuştu.

Fatma Zehra bebeğe yardımda bulunmak isteyenlerin aşağıda ki iban numarasına bağışlarını göndermeleri gerekiyor.

İBAN NO; TR87 0001 0024 5866 0795 0450 10

Alıcı:Tufan Eken

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.