Erol Turan: “Fındığımızı en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyorum”

YAŞAM 27.03.2023 - 14:09, Güncelleme: 27.03.2023 - 14:22 4490+ kez okundu.
 

Erol Turan: “Fındığımızı en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyorum”

Bulancak’lı iş insanı Erol Turan, Giresun Kalite Fındığı tüm dünyaya tanıtmak için çalışıyor.
‘Turan Fındık’ markasıyla Giresun kalite fındığı, tanıtmak ve pazarlamak için çalışmalar sürdüren Erol Turan yaptığı hizmetlerden bahsetti. Turan, “Fındığımız daldan koparıldığı andan itibaren, gerçekleşen tüm işlemleri titizlikle ve özenle gerçekleştiriyoruz. Kırma, kavurma, paketlemenin dışında; yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar satışı yaparak Giresun yöresini en iyi şekilde tanıtmaya çabalıyoruz. Piraziz’deki mağazamız Karadeniz’e gelen tur şirketlerinin odak noktası oldu. Giresun fındığına Turan Fındık olarak değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bulancak’lı iş insanı Erol Turan, Giresun Kalite Fındığı tüm dünyaya tanıtmak için çalışıyor.

‘Turan Fındık’ markasıyla Giresun kalite fındığı, tanıtmak ve pazarlamak için çalışmalar sürdüren Erol Turan yaptığı hizmetlerden bahsetti.



Turan, “Fındığımız daldan koparıldığı andan itibaren, gerçekleşen tüm işlemleri titizlikle ve özenle gerçekleştiriyoruz. Kırma, kavurma, paketlemenin dışında; yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar satışı yaparak Giresun yöresini en iyi şekilde tanıtmaya çabalıyoruz. Piraziz’deki mağazamız Karadeniz’e gelen tur şirketlerinin odak noktası oldu.

Giresun fındığına Turan Fındık olarak değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.