Emür: “31 Mart'ta sandıkları patlatacağız!”

SİYASET 04.03.2024 - 11:58, Güncelleme: 04.03.2024 - 11:58 3802+ kez okundu.
 

Emür: “31 Mart'ta sandıkları patlatacağız!”

Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Emür ev ziyaretlerine devam ediyor.
Başkan Emür, seçim çalışmaları kapsamında Ortaokul Mahallesinde ev ziyaretleri yaptı. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını ev ziyaretleri ile devam eden Başkan Emür gittiği her yerde yoğun sevgi seli ile karşılanıyor.  Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim Güler yüzleri ve muhabbetleriyle bizleri karşılayan, destek ve dualarını eksik etmeyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederim. Her vatandaşımıza aynı yakınlıkta, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte belediyecilik anlayışımız sürecek. Sandıkları hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart'ta patlatacağız." dedi.
Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Emür ev ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Emür, seçim çalışmaları kapsamında Ortaokul Mahallesinde ev ziyaretleri yaptı. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını ev ziyaretleri ile devam eden Başkan Emür gittiği her yerde yoğun sevgi seli ile karşılanıyor. 

Tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim

Güler yüzleri ve muhabbetleriyle bizleri karşılayan, destek ve dualarını eksik etmeyen kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederim. Her vatandaşımıza aynı yakınlıkta, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlikte belediyecilik anlayışımız sürecek. Sandıkları hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart'ta patlatacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.