Emecen Mahallesine aday oldu

SİYASET 18.01.2024 - 17:52, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:54 6510+ kez okundu.
 

Emecen Mahallesine aday oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde hizmet etmek için yola çıkan adaylar hizmetlerini açıklamaya başladı.
Bu kapsamda Pazarsuyu Emecen Mahallesinde mahallenin gençlerinden Durmuş Güner’de muhtar adaylığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Pazarsuyu Emecen Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Güner, “30 yıldır ikamet ettiğim ve geçtiğimiz dönem aza olarak görev yaptığım mahallemden muhtar adaylığımı açıkladım. Mahallemizin Pazarsuyu Köyünden ayrılarak mahalle olmasında büyük katkı da bulundum. Mahallemizin sorunlarını gayet iyi biliyorum. Belediyemiz ile işbirliği içinde mahalle halkımızın istekleri doğrultusunda sorunları çözmek istiyorum. Kendi evimin altında Muhtarlık Ofisi ve Sosyal Tesis yapmak istiyorum. Mahallemiz günden güne büyüyor. TOKİ ve Afet Konutları da mahallemizde yer alıyor. Bu nedenle mahalle halkımıza hizmet etmek için bu göreve talip oldum” dedi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde hizmet etmek için yola çıkan adaylar hizmetlerini açıklamaya başladı.

Bu kapsamda Pazarsuyu Emecen Mahallesinde mahallenin gençlerinden Durmuş Güner’de muhtar adaylığını açıkladı.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Pazarsuyu Emecen Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Güner, “30 yıldır ikamet ettiğim ve geçtiğimiz dönem aza olarak görev yaptığım mahallemden muhtar adaylığımı açıkladım. Mahallemizin Pazarsuyu Köyünden ayrılarak mahalle olmasında büyük katkı da bulundum. Mahallemizin sorunlarını gayet iyi biliyorum. Belediyemiz ile işbirliği içinde mahalle halkımızın istekleri doğrultusunda sorunları çözmek istiyorum. Kendi evimin altında Muhtarlık Ofisi ve Sosyal Tesis yapmak istiyorum. Mahallemiz günden güne büyüyor. TOKİ ve Afet Konutları da mahallemizde yer alıyor. Bu nedenle mahalle halkımıza hizmet etmek için bu göreve talip oldum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.