Eller açıldı, dualar Filistin, Gazze ve tüm mazlumlar için

GÜNDEM 05.01.2024 - 10:59, Güncelleme: 05.01.2024 - 11:08 3932+ kez okundu.
 

Eller açıldı, dualar Filistin, Gazze ve tüm mazlumlar için

Yılın ilk gününde sabah namazında buluşan İzmir’liler tek yürekti.
İzmir Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ve Dokuz Eylül Gençlik Derneğinin işbirliğiyle “Sabah Namazı Buluşması Programı” düzenlendi. Hacı Fatma Tatari Camisi’nde gerçekleşen sabah namazı buluşması, İzmir’lileri sabahın seherinde bir araya getirdi. Buluşmaya Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu ve lise yurdunda kalan onlarca öğrencinin yanı sıra Kestanepazarı yönetim kurulu üyeleri, idareciler ve halkımız katıldı. Böylece sabah namazı buluşmasında yüzlerce mümin saf tuttu. Sabahın erken saatlerinde camiyi doldurmaya başlayan İzmirlilere muhteşem bir Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunuldu. Program, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğreticisi Hafız Enes Kaput’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu’nun sabah namazını kıldırmasından sonra tesbihat yapıldı.      Program; sabah namazının eda edilmesinden sonra Hafız Yasin Uslu Hoca’mızın, Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerimizin Filistin ile ilgili yazmış oldukları şiirler ile mektupları okumaları ile devam etti.      Kestanepazarı mezunu ve yönetim kurulu üyesi, Filipinler Cobato International Banksmoro Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Refik Korkusuz Hoca’mız, günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir sohbet etti. Ardından İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi eski okul müdürlerinden Arif Ayyıldız Hoca’mız; okunan hatimler, Filistin, Gazze ve tüm mazlumlar için dua etti. Dua sonrasında ise Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneğinin ikramları ile program son buldu.
Yılın ilk gününde sabah namazında buluşan İzmir’liler tek yürekti.

İzmir Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği ve Dokuz Eylül Gençlik Derneğinin işbirliğiyle “Sabah Namazı Buluşması Programı” düzenlendi.

Hacı Fatma Tatari Camisi’nde gerçekleşen sabah namazı buluşması, İzmir’lileri sabahın seherinde bir araya getirdi. Buluşmaya Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu öğrencileri ve velileri, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu ve lise yurdunda kalan onlarca öğrencinin yanı sıra Kestanepazarı yönetim kurulu üyeleri, idareciler ve halkımız katıldı. Böylece sabah namazı buluşmasında yüzlerce mümin saf tuttu.

Sabahın erken saatlerinde camiyi doldurmaya başlayan İzmirlilere muhteşem bir Kur’an-ı Kerim ziyafeti sunuldu.

Program, Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu öğreticisi Hafız Enes Kaput’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu’nun sabah namazını kıldırmasından sonra tesbihat yapıldı.

     Program; sabah namazının eda edilmesinden sonra Hafız Yasin Uslu Hoca’mızın, Kestanepazarı Hacı Ahmet Dayhan Kur’an Kursu öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve öğrencilerimizin Filistin ile ilgili yazmış oldukları şiirler ile mektupları okumaları ile devam etti.

     Kestanepazarı mezunu ve yönetim kurulu üyesi, Filipinler Cobato International Banksmoro Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Refik Korkusuz Hoca’mız, günün anlam ve önemi ile ilgili kısa bir sohbet etti. Ardından İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi eski okul müdürlerinden Arif Ayyıldız Hoca’mız; okunan hatimler, Filistin, Gazze ve tüm mazlumlar için dua etti. Dua sonrasında ise Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneğinin ikramları ile program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.