DSP, BBP ile ittifaka devam dedi

SİYASET 09.01.2024 - 16:17, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:25 8170+ kez okundu.
 

DSP, BBP ile ittifaka devam dedi

Cumhur ittifakı içerisinde yer alan Büyük Birlik Partisi ve Demokratik Sol Parti İlçe Başkanları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde BBP Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş etrafında birleşme kararı aldı.
Gazetemizi ziyaret eden BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık ve DSP Bulancak İlçe Başkanı Haşim Karaman, Cumhur İttifakı çatısı altında Bulancak’ta birlikte hareket ettiklerini ifade ettiler. BBP Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş ile BBP Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Abdullah Kısacık’ın da bulunduğu ziyarette yapılacak seçimlerde ittifaklarının devam ettiği belirtilirken, bu seçimin galibi olacaklarını söylediler. BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde BBP olarak Bulancak Belediye Başkan Adayımız Mustafa Sema Karataş olmuştu. Cumhur İttifakı çatısı altında bulunduğumuz DSP Bulancak İlçe Başkanımız Haşim Karaman’da ekibiyle birlikte BBP adayımız Mustafa Sema Karataş’ı destekleme kararı aldıklarını ifade ettiler. Bu karar sonrası seçimlere BBP ve DSP ittifakı ile gideceğiz. Ayrıca her türlü ittifaka da açığız. Güç birliği oluşturarak seçimleri kazanmak ve Bulancak halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi.
Cumhur ittifakı içerisinde yer alan Büyük Birlik Partisi ve Demokratik Sol Parti İlçe Başkanları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde BBP Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş etrafında birleşme kararı aldı.

Gazetemizi ziyaret eden BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık ve DSP Bulancak İlçe Başkanı Haşim Karaman, Cumhur İttifakı çatısı altında Bulancak’ta birlikte hareket ettiklerini ifade ettiler.

BBP Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş ile BBP Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Abdullah Kısacık’ın da bulunduğu ziyarette yapılacak seçimlerde ittifaklarının devam ettiği belirtilirken, bu seçimin galibi olacaklarını söylediler.

BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde BBP olarak Bulancak Belediye Başkan Adayımız Mustafa Sema Karataş olmuştu. Cumhur İttifakı çatısı altında bulunduğumuz DSP Bulancak İlçe Başkanımız Haşim Karaman’da ekibiyle birlikte BBP adayımız Mustafa Sema Karataş’ı destekleme kararı aldıklarını ifade ettiler. Bu karar sonrası seçimlere BBP ve DSP ittifakı ile gideceğiz. Ayrıca her türlü ittifaka da açığız. Güç birliği oluşturarak seçimleri kazanmak ve Bulancak halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.