Dostça bir müsabaka dilediler!

SPOR 15.02.2024 - 15:59, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:23 5400+ kez okundu.
 

Dostça bir müsabaka dilediler!

Bu pazar Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksi'nde Süper Amatör Lig lideri Yeniyolspor ile onu 8 puan geride takip eden Batlamaspor karşı karşıya gelecek.
Nefesleri kesecek maçın sonucu büyük heyecanla bekleniyor. Aynı zamanda Yeniyolspor Antrenörü Volkan Cindemir ile Batlamaspor Antrenörü Hüseyin Tomak kozlarını paylaşacaklar. Misafir takım konumunda olan Batlamaspor Antrenörü Tomak gazetemize yaptığı açıklamada; “Yeniyolspor almış başını gidiyor. Biz onlardan alacağımız 3 puan onların hızını keseceği gibi aradaki puan farkı da 5'e inecek. Çünkü lig sonunda ilk 4'e kalan takım kendi aralarındaki yapacağı maçlardan ziyade takımlar bitirdikleri puanı yarıya bölünerek maçlar başlayacak. Bu nedenle bu maçı kazanmak zorundayız. Her şeyden aynı ilin iki takımı dostça bir maçın sahne olmasını diliyorum” dedi. Yeniyolspor Antrenörü Volkan Cindemir ise; “Öncelikle centilmence geçmesini umduğum müsabakayı kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Deplasmanda oynadığımız oyunu kazandığımız gibi, bu maçtada kazanan biz olacağız tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Amacımız farkı 11’e çıkarıp ligin kalan maçlarında en yüksek puan farklıyla play-off maçlarına girmektir.” ifadelerini kullandı.
Bu pazar Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksi'nde Süper Amatör Lig lideri Yeniyolspor ile onu 8 puan geride takip eden Batlamaspor karşı karşıya gelecek.

Nefesleri kesecek maçın sonucu büyük heyecanla bekleniyor. Aynı zamanda Yeniyolspor Antrenörü Volkan Cindemir ile Batlamaspor Antrenörü Hüseyin Tomak kozlarını paylaşacaklar. Misafir takım konumunda olan Batlamaspor Antrenörü Tomak gazetemize yaptığı açıklamada; “ Yeniyolspor almış başını gidiyor. Biz onlardan alacağımız 3 puan onların hızını keseceği gibi aradaki puan farkı da 5'e inecek. Çünkü lig sonunda ilk 4'e kalan takım kendi aralarındaki yapacağı maçlardan ziyade takımlar bitirdikleri puanı yarıya bölünerek maçlar başlayacak. Bu nedenle bu maçı kazanmak zorundayız. Her şeyden aynı ilin iki takımı dostça bir maçın sahne olmasını diliyorum” dedi.

Yeniyolspor Antrenörü Volkan Cindemir ise; “Öncelikle centilmence geçmesini umduğum müsabakayı kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Deplasmanda oynadığımız oyunu kazandığımız gibi, bu maçtada kazanan biz olacağız tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Amacımız farkı 11’e çıkarıp ligin kalan maçlarında en yüksek puan farklıyla play-off maçlarına girmektir.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.