Devlet teşvikleri günleri Manisa’lı gençlerin ilgi odağı oldu

GÜNDEM 16.03.2024 - 09:57, Güncelleme: 16.03.2024 - 17:07 1690+ kez okundu.
 

Devlet teşvikleri günleri Manisa’lı gençlerin ilgi odağı oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca organize edilen devlet teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa’da başladı ve büyük ilgi gördü. Etkinlikte gençler destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurları hakkında bilgi sahibi oldular.
Özellikle genç kesimin  yoğun ilgi gösterdiği organize, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı öncülüğünde yapılıyor.  Gençler devletin; destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kurabilme fırsatı yakalıyor. Cumhurbaşkanlığı Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel açıklamada;  Etkinliğin 2018 yılından beri devlet millet arasındaki iletişimin en güçlü halinin yansıtılması, vatandaşlara kamu hizmetlerinin detaylı bir şekilde anlatılması amacıyla İletişim Başkanlığının koordinesiyle yaklaşık kamu kurumu, bakanlık ve Cumhurbaşkanlığına bağlı ofislerle 40’a yakın kurumun iştiraki ile gerçekleştirildiğini vurguladı ve; ‘’Manisa Osmanlı Devletinde de çok önemli bir kentimiz olmakla beraber bugün gençlerin katılımının da yoğun olduğunu görüyoruz. İletişim Başkanlığımız vatandaşlarımıza Türkiye markasının daha güçlü, Türkiye’nin de kamu hizmetleri anlamında sunduğu kamu hizmetleri ve faaliyetlerinin ve aynı zamanda hibelerinin de ne kadar geniş ölçüde olduğunu göstermesi açısından çok faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.      
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca organize edilen devlet teşvikleri Tanıtım Günleri Manisa’da başladı ve büyük ilgi gördü. Etkinlikte gençler destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurları hakkında bilgi sahibi oldular.

Özellikle genç kesimin  yoğun ilgi gösterdiği organize, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı öncülüğünde yapılıyor. 

Gençler devletin; destek, hibe, burs, fon, kredi gibi teşvik unsurlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kurabilme fırsatı yakalıyor.

Cumhurbaşkanlığı Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel açıklamada;  Etkinliğin 2018 yılından beri devlet millet arasındaki iletişimin en güçlü halinin yansıtılması, vatandaşlara kamu hizmetlerinin detaylı bir şekilde anlatılması amacıyla İletişim Başkanlığının koordinesiyle yaklaşık kamu kurumu, bakanlık ve Cumhurbaşkanlığına bağlı ofislerle 40’a yakın kurumun iştiraki ile gerçekleştirildiğini vurguladı ve; ‘’ Manisa Osmanlı Devletinde de çok önemli bir kentimiz olmakla beraber bugün gençlerin katılımının da yoğun olduğunu görüyoruz. İletişim Başkanlığımız vatandaşlarımıza Türkiye markasının daha güçlü, Türkiye’nin de kamu hizmetleri anlamında sunduğu kamu hizmetleri ve faaliyetlerinin ve aynı zamanda hibelerinin de ne kadar geniş ölçüde olduğunu göstermesi açısından çok faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.