Derycraft açılışın ardından vatandaşın hizmetine girdi!

YAŞAM 26.04.2024 - 14:38, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:52 3672 kez okundu.
 

Derycraft açılışın ardından vatandaşın hizmetine girdi!

Bulancak'lı genç girişimci Kerem Onur Yaşar, tamamı kendi tasarımı ve üretimi olan çanta, cüzdan ve deri giyim ürünlerini satışa sunacağı "Dery Craft" adlı mağazasını açılış töreniyle hizmete açtı
Açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Kerem Onur Yaşar'ı tebrik ederek, "Bulancak'ımızda böyle genç ve girişimci ruha sahip bir gencin kendi işini kurması bizleri gururlandırıyor. Kerem'e bu güzel girişiminde başarılar diliyorum. Dery Craft'ın Bulancak'ımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu gelmesini temenni ediyorum" dedi. Kerem Onur Yaşar ise konuşmasında, "Küçük yaşlardan beri deriye ve tasarıma olan ilgimden dolayı bu mağazayı açmaya karar verdim. Tamamı kendi el emeğimle ürettiğim ürünlerimi Bulancak halkıyla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bize gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Dery Craft'ta el yapımı deri çantalar, cüzdanlar, kemerler, bileklikler ve daha birçok deri aksesuar satışa sunuluyor. Mağaza, Bulancak'ta Fatih Caddesi üzeri Bulancak-Giresun dolmuş durağı yanında hizmet veriyor.
Bulancak'lı genç girişimci Kerem Onur Yaşar, tamamı kendi tasarımı ve üretimi olan çanta, cüzdan ve deri giyim ürünlerini satışa sunacağı "Dery Craft" adlı mağazasını açılış töreniyle hizmete açtı

Açılış törenine Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kurdele kesiminden önce bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Kerem Onur Yaşar'ı tebrik ederek, "Bulancak'ımızda böyle genç ve girişimci ruha sahip bir gencin kendi işini kurması bizleri gururlandırıyor. Kerem'e bu güzel girişiminde başarılar diliyorum. Dery Craft'ın Bulancak'ımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu gelmesini temenni ediyorum" dedi.

Kerem Onur Yaşar ise konuşmasında, "Küçük yaşlardan beri deriye ve tasarıma olan ilgimden dolayı bu mağazayı açmaya karar verdim. Tamamı kendi el emeğimle ürettiğim ürünlerimi Bulancak halkıyla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bize gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Dery Craft'ta el yapımı deri çantalar, cüzdanlar, kemerler, bileklikler ve daha birçok deri aksesuar satışa sunuluyor. Mağaza, Bulancak'ta Fatih Caddesi üzeri Bulancak- Giresun dolmuş durağı yanında hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.