Dernek Başkanından Engelli Vatandaş’a Destek

YAŞAM 10.11.2023 - 14:36, Güncelleme: 10.11.2023 - 14:36 5928+ kez okundu.
 

Dernek Başkanından Engelli Vatandaş’a Destek

15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğine başvuran sağlık kontrolü için ulaşım aracı isteyen hastaya Aynur Akkoyun sahip çıktı.
Kırkağaç'ta yaşayan 54 yaşındaki yüzde 97 bedensel engelli olan Fatma Bayram sağlık kontrolü için İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmesi ve sağlık kontrolünün yapılması için Aynur Akkoyun'dan tekerlekli sandalyeye uygun ulaşım aracı talebinde bulundu. 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Manisa ve Kırkağaç Temsilcisi Aynur Akkoyun ise bu talebe karşılık verdi. Soma Belediyesinden temin ettiği araç ile 54 yaşındaki yüzde 97 bedensel engelli Fatma Bayram'ı İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderdi. 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Manisa ve Kırkağaç Temsilcisi Aynur Akkoyun dernek olarak çalışmalarına devam ettiklerine kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışıp vatandaşın talep ve isteklerini çözdüklerini söyledi. Aynur Akkoyun " Kırkağaç'ta yaşayan 54 yaşındaki yüzde 97 Bedensel engelli olan Fatma Bayram ablamız sağlık kontrolü için İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmesi gerektiğini derneğimize bildirdi. Fatma Bayram ablamız tekerlekli sandalyede olduğu için tekerlekli sandalyeye uygun bir ulaşım aracına ihtiyacımız vardı. Bizler de Soma Belediye Başkanımız Ali Tulup ile iletişime geçtik. Aracımızı temin ettik ve Fatma Bayram ablamızın sağlık kontrolü gerçekleşti. Hastamızın da sağlık durumu gayet iyi" ifadesini kullandı.
15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğine başvuran sağlık kontrolü için ulaşım aracı isteyen hastaya Aynur Akkoyun sahip çıktı.

Kırkağaç'ta yaşayan 54 yaşındaki yüzde 97 bedensel engelli olan Fatma Bayram sağlık kontrolü için İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmesi ve sağlık kontrolünün yapılması için Aynur Akkoyun'dan tekerlekli sandalyeye uygun ulaşım aracı talebinde bulundu. 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Manisa ve Kırkağaç Temsilcisi Aynur Akkoyun ise bu talebe karşılık verdi. Soma Belediyesinden temin ettiği araç ile 54 yaşındaki yüzde 97 bedensel engelli Fatma Bayram'ı İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderdi.

15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri,Terör Mağdurları adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Manisa ve Kırkağaç Temsilcisi Aynur Akkoyun dernek olarak çalışmalarına devam ettiklerine kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışıp vatandaşın talep ve isteklerini çözdüklerini söyledi. Aynur Akkoyun " Kırkağaç'ta yaşayan 54 yaşındaki yüzde 97 Bedensel engelli olan Fatma Bayram ablamız sağlık kontrolü için İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmesi gerektiğini derneğimize bildirdi. Fatma Bayram ablamız tekerlekli sandalyede olduğu için tekerlekli sandalyeye uygun bir ulaşım aracına ihtiyacımız vardı. Bizler de Soma Belediye Başkanımız Ali Tulup ile iletişime geçtik. Aracımızı temin ettik ve Fatma Bayram ablamızın sağlık kontrolü gerçekleşti. Hastamızın da sağlık durumu gayet iyi" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.