Dereceye girenler ödüllerini aldı

GÜNDEM 09.03.2023 - 16:28, Güncelleme: 09.03.2023 - 16:28 2780+ kez okundu.
 

Dereceye girenler ödüllerini aldı

Okulsporları Genç Kızlar ve Erkekler Mahalli Müsabakaları 7-8 Mart 2023 tarihlerinde Bulancak Bocce Sahasında düzenlendi.
10 kız takımı ve 12 erkek takımının katılım sağladığı müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel tarafından verildi. Genç Kızlarda 1. Tirebolu Halide Edip Adıvar MTAL, 2. Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL, 3. Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, 4. Bulancak Lokman Hekim MTAL oldu. Genç Erkeklerde ise 1.Tirebolu Şehit İsmail Kefal MTAL, 2. Bulancak MTAL, 3. Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, 4. Yağlıdere Anadolu Lisesi oldu.
Okulsporları Genç Kızlar ve Erkekler Mahalli Müsabakaları 7-8 Mart 2023 tarihlerinde Bulancak Bocce Sahasında düzenlendi.

10 kız takımı ve 12 erkek takımının katılım sağladığı müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Bulancak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel tarafından verildi.

Genç Kızlarda 1. Tirebolu Halide Edip Adıvar MTAL, 2. Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş MTAL, 3. Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, 4. Bulancak Lokman Hekim MTAL oldu. Genç Erkeklerde ise 1.Tirebolu Şehit İsmail Kefal MTAL, 2. Bulancak MTAL, 3. Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, 4. Yağlıdere Anadolu Lisesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.