Cumhurbaşkanı Erdoğanı Coşkulu Kalabalık Karşıladı

SİYASET 04.05.2023 - 17:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 11:14 3294+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğanı Coşkulu Kalabalık Karşıladı

Geçtiğimiz hafta Giresun’a gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fındık üreticilerine kilo başı 4 dolar müjdesi vermesine cevap vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun mitinginde fındıkla ilgili bir konuşma gerçekleştirmedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Perşembe günü Giresun’a gelerek vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı Adayı olan Erdoğan’ın, Giresun Valiliğinin yanında gerçekleşen mitingi öncesi sahneye çıkan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Giresun’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Daha sonra sahneye çıkarak kalabalığa seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Nurettin Canikli ise muhalefete yüklenerek, yeniden Millet İttifakının teröristlerle iş birliği yaptığını ileri sürdü. Canikli’nin konuşmasının ardından alana gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim Giresun’a olan sevdamız, Türkiye’ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresun bizimle olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle her engeli aşarız, her derdi çözeriz, her meselenin üstesinden geliriz” dedi. ‘14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim’ ‘Bizim davamız ülkemizin kazanımlarını daha da ileriye taşıma, evlatlarımıza aydınlık bir gelecek miras bırakma davasıdır’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. 85 milyonun her birinin bu dava içinde, bu dava safında yeri vardır. Gelin ülkemizin, milletimizin, evlatlarımızın aydınlık geleceği için 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim” şeklinde konuştu. ‘Giresun’a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık’ Bugüne kadar sadece eserlerle, hizmetlerle konuştuklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Giresun’a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 764 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik, 869 konutun yapımına devam ediyoruz. ‘İlk Evim’le bin 550 konut inşa edecek, ‘İlk Arsam’la 2 bin alt yapısı hazır arsa vereceğiz” dedi. Ulaştırmada Eğribel Tüneli’ni ve projedeki diğer tünelleri bu yıl tamamlayacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk denize dolguyla inşa edilen havalimanını şehre kazandırdıklarını söyledi.
Geçtiğimiz hafta Giresun’a gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fındık üreticilerine kilo başı 4 dolar müjdesi vermesine cevap vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun mitinginde fındıkla ilgili bir konuşma gerçekleştirmedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Perşembe günü Giresun’a gelerek vatandaşlarla buluştu.

14 Mayıs seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı Adayı olan Erdoğan’ın, Giresun Valiliğinin yanında gerçekleşen mitingi öncesi sahneye çıkan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Giresun’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Daha sonra sahneye çıkarak kalabalığa seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili hemşehrimiz Nurettin Canikli ise muhalefete yüklenerek, yeniden Millet İttifakının teröristlerle iş birliği yaptığını ileri sürdü.

Canikli’nin konuşmasının ardından alana gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

Toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim Giresun’a olan sevdamız, Türkiye’ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresun bizimle olduğu müddetçe, Allah’ın izniyle her engeli aşarız, her derdi çözeriz, her meselenin üstesinden geliriz” dedi.

‘14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim’

‘Bizim davamız ülkemizin kazanımlarını daha da ileriye taşıma, evlatlarımıza aydınlık bir gelecek miras bırakma davasıdır’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu davanın muhatabı 85 milyonun tamamıdır. 85 milyonun her birinin bu dava içinde, bu dava safında yeri vardır. Gelin ülkemizin, milletimizin, evlatlarımızın aydınlık geleceği için 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı etrafında kenetlenelim” şeklinde konuştu.

‘Giresun’a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık’

Bugüne kadar sadece eserlerle, hizmetlerle konuştuklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Giresun’a son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın kamu yatırımı yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 764 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik, 869 konutun yapımına devam ediyoruz. ‘İlk Evim’le bin 550 konut inşa edecek, ‘İlk Arsam’la 2 bin alt yapısı hazır arsa vereceğiz” dedi.

Ulaştırmada Eğribel Tüneli’ni ve projedeki diğer tünelleri bu yıl tamamlayacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk denize dolguyla inşa edilen havalimanını şehre kazandırdıklarını söyledi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.