ÇOTANAKLAR SERİYE BAĞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2015 - 23:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2936+ kez okundu.
 

ÇOTANAKLAR SERİYE BAĞLADI

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Giresunspor ile Karşıyaka Giresun Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Konuk Karşıyaka 1-0 öne geçtiği maçta Giresunspor, son 15 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşıyaka'nın vuruşu ile başlayan maçta Karşıyaka 32'de Ömer Can Sokullu'nun golüyle Giresunspor deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. Çotanaklarda teknik direktör Erkan Sözeri, İkinci yarıya Vedat Muriqi'yi oyuna alarak başlarken, Fevzi Özkan'ı kenara aldı. Maçın 67.dakikasında Abdülaziz'in aşırttığı top, Karşıyakalı Mehmet Akgün'e çarparak filelere gitti ve maça 1-1'lik denge geldi. 75.dakikada Giresunsporlu Hüsamettin Tut, çift sarı karttan kırmızı görünce takımını 10 kişi bıraktı. Karşıyaka oyunun kontrolünü eline almaya çalışırken 77. dakikada Waldison'un yerine Alaattin Tosun oyuna girdi. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, oyuna girdikten 4 dakika sonra uzaktan attığı harika golle takımını 2-1 öne geçirdi. 89'da oyuna ikinci yarı  dahil olan bir başka futbolcu Vedat Muriqi farkı 2'ye çıkardı. Maç 3-1'lik Giresunspor üstünlüğü ile sona ererken, Çotanaklar 12 maç sonunda topladığı 18 puan ve maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Karşıyaka ise 12 puanda kaldı ve 15. sıraya geriledi.3-1
PTT 1. Lig'in 12. haftasında Giresunspor ile Karşıyaka Giresun Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Konuk Karşıyaka 1-0 öne geçtiği maçta Giresunspor, son 15 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşıyaka'nın vuruşu ile başlayan maçta Karşıyaka 32'de Ömer Can Sokullu'nun golüyle Giresunspor deplasmanında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. Çotanaklarda teknik direktör Erkan Sözeri, İkinci yarıya Vedat Muriqi'yi oyuna alarak başlarken, Fevzi Özkan'ı kenara aldı. Maçın 67.dakikasında Abdülaziz'in aşırttığı top, Karşıyakalı Mehmet Akgün'e çarparak filelere gitti ve maça 1-1'lik denge geldi. 75.dakikada Giresunsporlu Hüsamettin Tut, çift sarı karttan kırmızı görünce takımını 10 kişi bıraktı. Karşıyaka oyunun kontrolünü eline almaya çalışırken 77. dakikada Waldison'un yerine Alaattin Tosun oyuna girdi. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, oyuna girdikten 4 dakika sonra uzaktan attığı harika golle takımını 2-1 öne geçirdi. 89'da oyuna ikinci yarı  dahil olan bir başka futbolcu Vedat Muriqi farkı 2'ye çıkardı. Maç 3-1'lik Giresunspor üstünlüğü ile sona ererken, Çotanaklar 12 maç sonunda topladığı 18 puan ve maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Karşıyaka ise 12 puanda kaldı ve 15. sıraya geriledi.

3-1
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.