ÇOTANAKLAR 2 GOLLE 3 PUANI KAPTI

SPOR 13.12.2020 - 21:06, Güncelleme: 13.12.2020 - 21:06 2777+ kez okundu.
 

ÇOTANAKLAR 2 GOLLE 3 PUANI KAPTI

TFF 1. Lig'de Giresun Atatürk Stadyumunda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Giresunspor rakibini 2-0 yendi.
Pazar akşamı saat 19.00'da başlayan müsabakada Giresunspor 7. dakikada kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti. Michal Nalepa penaltı vuruşunu yaparak takımın ilk golünü attı. Dakika 17'de Giresunspor'da sakatlanan Sadi oyundan çıkarak yerini Sergen'e bıraktı. Dakika 27'de Adana Demisporlu Erkan kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. Dakika 33'de Giresunsporlu Hüsamettin ve Erkan sarı kart gördüler. İlk yarı Giresunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Adana Demirspor, skoru değiştirmek için ataklarını sürdürdü. Dakika 74'de Giresunspor'da Nalepa'nın yerine Milinkovic sahaya girdi. Dakika 76'da ise Adana Demirspor'da Dibba'nın yerine Lanzafame, Sinan'ın yerine ise Sedat oyuna dahil oldu. Son dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Adana Demirspor, dakika 85'de Rasul'un yaptığı ortayı değerlendiremedi. Giresunspor dakika 87'de Caner'in yerine Kerem sahaya çıktı. 4 dakika uzatma gerçekleşen müsabakada son anlarda Giresunspor iyice kapanarak rakibini etkisiz bırakmayı başardı. 90+2’de Diarra’nın kafa vuruşu dışarı çıkarken, Giresunspor kulübesinde heyecanlı anlar yaşandı. 90+4’de Sergio topu kaparak Adana Dermirspor’un kalesine kadar ilerledi, kaleci ile karşı karşıya kalan Sergio kısa bir pasla topu Balde’nin önüne bıraktı ve müsabakayı 2-0 kazanan taraf oldu.
TFF 1. Lig'de Giresun Atatürk Stadyumunda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Giresunspor rakibini 2-0 yendi.

Pazar akşamı saat 19.00'da başlayan müsabakada Giresunspor 7. dakikada kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti.

Michal Nalepa penaltı vuruşunu yaparak takımın ilk golünü attı. Dakika 17'de Giresunspor'da sakatlanan Sadi oyundan çıkarak yerini Sergen'e bıraktı. Dakika 27'de Adana Demisporlu Erkan kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. Dakika 33'de Giresunsporlu Hüsamettin ve Erkan sarı kart gördüler.

İlk yarı Giresunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Adana Demirspor, skoru değiştirmek için ataklarını sürdürdü.

Dakika 74'de Giresunspor'da Nalepa'nın yerine Milinkovic sahaya girdi. Dakika 76'da ise Adana Demirspor'da Dibba'nın yerine Lanzafame, Sinan'ın yerine ise Sedat oyuna dahil oldu.

Son dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Adana Demirspor, dakika 85'de Rasul'un yaptığı ortayı değerlendiremedi. Giresunspor dakika 87'de Caner'in yerine Kerem sahaya çıktı.

4 dakika uzatma gerçekleşen müsabakada son anlarda Giresunspor iyice kapanarak rakibini etkisiz bırakmayı başardı.

90+2’de Diarra’nın kafa vuruşu dışarı çıkarken, Giresunspor kulübesinde heyecanlı anlar yaşandı. 90+4’de Sergio topu kaparak Adana Dermirspor’un kalesine kadar ilerledi, kaleci ile karşı karşıya kalan Sergio kısa bir pasla topu Balde’nin önüne bıraktı ve müsabakayı 2-0 kazanan taraf oldu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.