Çorum’da kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.09.2023 - 09:44, Güncelleme: 18.09.2023 - 07:46 3995+ kez okundu.
 

Çorum’da kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi

ÇORUM (AA) - Çorum’da bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenleyerek kaçan 2 şüphelinin kimlikleri belirlendi.Gece saatlerinde Mimarsinan Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehaneye kimliği belirsiz 2 kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi. Olay yeri yakınlarında devriye görevi yürüten ve saldırıyı fark ederek bölgeye koşan çarşı ve mahalle bekçilerini gören şüpheliler, saldırıda kullandıkları av tüfeğini Fevzi Çakmak 11. sokakta bulunan bir apartmanın bahçesine atarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdi.Saldırıda her hangi bir yaralanma meydana gelmezken, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kahvehane önünde park halindeki bir otomobilde de maddi hasar oluştu.Polis, kimliklerini belirlediği şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇORUM (AA) - Çorum’da bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenleyerek kaçan 2 şüphelinin kimlikleri belirlendi.

Gece saatlerinde Mimarsinan Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehaneye kimliği belirsiz 2 kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi.

Olay yeri yakınlarında devriye görevi yürüten ve saldırıyı fark ederek bölgeye koşan çarşı ve mahalle bekçilerini gören şüpheliler, saldırıda kullandıkları av tüfeğini Fevzi Çakmak 11. sokakta bulunan bir apartmanın bahçesine atarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdi.

Saldırıda her hangi bir yaralanma meydana gelmezken, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kahvehane önünde park halindeki bir otomobilde de maddi hasar oluştu.

Polis, kimliklerini belirlediği şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.