CHP tam kadro sahada!

SİYASET 27.02.2024 - 16:33, Güncelleme: 27.02.2024 - 17:26 4736+ kez okundu.
 

CHP tam kadro sahada!

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İhsaniye Mahallesi’nde esnaf gezisi gerçekleştirdi.
Dükkân Boğazı Mevkii’nden başlayan yürüyüşe çok sayıda vatandaş ve partili eşlik etti. Yürüyüş boyunca esnafları ziyaret eden Sıbıç, gördüğü ilgi ve alaka karşısında, “Yüzlerin güldüğünü görmek, başaracağımızın teminatı. Her şey Bulancak için. Artık işimiz gücümüz Bulancak. Halkımızla başarı yolculuğumuz sürüyor. 15 Temmuz Caddesi’ndeyiz. Ablalarımızın, ağabilerimizin, kardeşlerimizin, çocuklarımızın sevgisiyle yol alıyoruz. İlçe Başkanımız, Seçim İşleri Başkanımız Gültekin Uzunalioğlu ve partililerimizle birlikte Bulancak’ımızı karış karış dolaşıyor, yurttaşlarımızla kucaklaşıyoruz. İlçemizi parklar, bahçeler, yeşil alanlar, yürüyüş yolları açısından da zenginleştirip, halkımıza nefes aldıracağız.” diyerek, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara seslendi. Yolda sık sık durdurularak tebrik edilen ve destekte bulunulan Sıbıç, Bulancak Meydana giriş yapmakta zorlandı. “Söz veriyorum, emeklileri mutlu edeceğim” Yürüyüş sonrası Emekliler Dayanışma Sendikası tarafından Bulancak Meydanı’nda gerçekleşen basın açıklamasına katılan Necmi Sıbıç, Emeklilerin haklı taleplerini dinleyerek, “Söz veriyorum. Bulancak emekliler için daha yaşanır bir şehir olacak. Emeklileri mutlu edeceğim.” diyerek, destek sözü verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İhsaniye Mahallesi’nde esnaf gezisi gerçekleştirdi.

Dükkân Boğazı Mevkii’nden başlayan yürüyüşe çok sayıda vatandaş ve partili eşlik etti. Yürüyüş boyunca esnafları ziyaret eden Sıbıç, gördüğü ilgi ve alaka karşısında, “Yüzlerin güldüğünü görmek, başaracağımızın teminatı. Her şey Bulancak için. Artık işimiz gücümüz Bulancak. Halkımızla başarı yolculuğumuz sürüyor. 15 Temmuz Caddesi’ndeyiz. Ablalarımızın, ağabilerimizin, kardeşlerimizin, çocuklarımızın sevgisiyle yol alıyoruz. İlçe Başkanımız, Seçim İşleri Başkanımız Gültekin Uzunalioğlu ve partililerimizle birlikte Bulancak’ımızı karış karış dolaşıyor, yurttaşlarımızla kucaklaşıyoruz. İlçemizi parklar, bahçeler, yeşil alanlar, yürüyüş yolları açısından da zenginleştirip, halkımıza nefes aldıracağız.” diyerek, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlara seslendi. Yolda sık sık durdurularak tebrik edilen ve destekte bulunulan Sıbıç, Bulancak Meydana giriş yapmakta zorlandı.

“Söz veriyorum, emeklileri mutlu edeceğim”

Yürüyüş sonrası Emekliler Dayanışma Sendikası tarafından Bulancak Meydanı’nda gerçekleşen basın açıklamasına katılan Necmi Sıbıç, Emeklilerin haklı taleplerini dinleyerek, “Söz veriyorum. Bulancak emekliler için daha yaşanır bir şehir olacak. Emeklileri mutlu edeceğim.” diyerek, destek sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.