Çevresine hayvan sevgisi aşılıyor

GÜNDEM 19.03.2024 - 09:50, Güncelleme: 19.03.2024 - 09:50 1136+ kez okundu.
 

Çevresine hayvan sevgisi aşılıyor

Bulancak Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı aynı zamanda Gidal Emlak sahibi Alaattin Gidal, işyerinde 20’ye yakın sokak kedileri ile 15 güvercini sahiplenerek her gün yemliyor.
Toplumun sorumluluk bilincini arttırmak ve merhamet duygusunu geliştirmek amacıyla sokak kedilerine kapısını açan ve işyerinde yuva yapan Gidal, dostlarının da desteğiyle çocukların sokak hayvanlarına karşı ön yargısını da kırmayı başardı. Hayvanların ihtiyaçlarını da kendi imkânlarıyla karşılayan Gidal, hayvan sevgisinin çocukluktan bu yana devam ettiğini 20 kedi ve 10’a yakın güvercin sahiplenip beslediğini dile getirdi. Gidal, “Özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum. Bir şeyleri değiştirmenin yolu çocuklardan geçiyor. Önce çocuklar, sonra toplum değişecek. Böylelikle sokak hayvanlarına karşı ön yargıları kıracağız. Böyle güzel bir farkındalık oluşturduğum için mutluyum” dedi.
Bulancak Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı aynı zamanda Gidal Emlak sahibi Alaattin Gidal, işyerinde 20’ye yakın sokak kedileri ile 15 güvercini sahiplenerek her gün yemliyor.

Toplumun sorumluluk bilincini arttırmak ve merhamet duygusunu geliştirmek amacıyla sokak kedilerine kapısını açan ve işyerinde yuva yapan Gidal, dostlarının da desteğiyle çocukların sokak hayvanlarına karşı ön yargısını da kırmayı başardı. Hayvanların ihtiyaçlarını da kendi imkânlarıyla karşılayan Gidal, hayvan sevgisinin çocukluktan bu yana devam ettiğini 20 kedi ve 10’a yakın güvercin sahiplenip beslediğini dile getirdi.

Gidal, “Özellikle çocuklara hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum. Bir şeyleri değiştirmenin yolu çocuklardan geçiyor. Önce çocuklar, sonra toplum değişecek. Böylelikle sokak hayvanlarına karşı ön yargıları kıracağız. Böyle güzel bir farkındalık oluşturduğum için mutluyum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.