Çankırılı şehit yakınları Bulancak’taydı

YAŞAM 11.08.2022 - 16:28, Güncelleme: 11.08.2022 - 16:28 3143+ kez okundu.
 

Çankırılı şehit yakınları Bulancak’taydı

Çankırı’da kurulan ve faaliyetleri ile dikkat çeken Çankırı Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Karadeniz ziyareti kapsamında Bulancak’ta da ziyaretlerde bulundu.
Dernek Başkanı İsmail Yorulmaz,(şehit Mustafa Yorulmaz’ın babası), Başkan Yardımcısı Okan Sütçüoğlu, yönetim kurulu üyesi Mehmet Al(şehit Ahmet Al’ın kardeşi), Enver Demirel(şehit Necdet Demirel’in babası)hafta içinde önce Piraziz’de ziyaret yaptı. Daha sonra Bulancak’ta Yıldız Haber muhabiri Erhan Gündoğar ile bir araya gelen dernek üyeleri Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkan yardımcısı Hüsem’e Çankırı sembollerinden kaya tuzundan yapılmış hediye veren Dernek Başkanı Yorulmaz, faaliyetler hakkında bilgi verdi. Dernek üyeleri daha sonra Muharip Gaziler Derneği Bulancak İlçe binasında Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Beyaz ile de bir süre sohbet eden dernek üyeleri Başkan Beyaz’a da hediye verdi. Başkan Beyaz’da dernek bayrağı ve fındık hediye ederek, ziyaret için dernek üyelerine teşekkür etti. Dernek üyeleri daha sonra Yıldız Haber gazetesinde Erhan Gündoğar ile dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Dernek başkan yardımcısı olan Okan Sütçüoğlu’da 25 yıl önce 10 yıl kaldığı Bulancak’ta okuduğu okul arkadaşlarını ziyaret ederek hasret giderdi. Çankırı Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin yönetimi Karadeniz ziyaretleri kapsamında son olarak Trabzon’da şehit Eren Bülbül’ün annesi ile anma gününde bir araya gelerek taziyelerini iletti.      Haber Foto: Erhan GÜNDOĞAR
Çankırı’da kurulan ve faaliyetleri ile dikkat çeken Çankırı Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Karadeniz ziyareti kapsamında Bulancak’ta da ziyaretlerde bulundu.

Dernek Başkanı İsmail Yorulmaz,(şehit Mustafa Yorulmaz’ın babası), Başkan Yardımcısı Okan Sütçüoğlu, yönetim kurulu üyesi Mehmet Al(şehit Ahmet Al’ın kardeşi), Enver Demirel(şehit Necdet Demirel’in babası)hafta içinde önce Piraziz’de ziyaret yaptı. Daha sonra Bulancak’ta Yıldız Haber muhabiri Erhan Gündoğar ile bir araya gelen dernek üyeleri Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkan yardımcısı Hüsem’e Çankırı sembollerinden kaya tuzundan yapılmış hediye veren Dernek Başkanı Yorulmaz, faaliyetler hakkında bilgi verdi. Dernek üyeleri daha sonra Muharip Gaziler Derneği Bulancak İlçe binasında Dernek Başkanı Dursun Ali Beyaz’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Beyaz ile de bir süre sohbet eden dernek üyeleri Başkan Beyaz’a da hediye verdi. Başkan Beyaz’da dernek bayrağı ve fındık hediye ederek, ziyaret için dernek üyelerine teşekkür etti. Dernek üyeleri daha sonra Yıldız Haber gazetesinde Erhan Gündoğar ile dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Dernek başkan yardımcısı olan Okan Sütçüoğlu’da 25 yıl önce 10 yıl kaldığı Bulancak’ta okuduğu okul arkadaşlarını ziyaret ederek hasret giderdi. Çankırı Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğin yönetimi Karadeniz ziyaretleri kapsamında son olarak Trabzon’da şehit Eren Bülbül’ün annesi ile anma gününde bir araya gelerek taziyelerini iletti.     

Haber Foto: Erhan GÜNDOĞAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.