Çamoluk’ta Bonzai’ye geçit yok…4 kişi yakalandı!

ASAYİŞ 22.09.2023 - 17:23, Güncelleme: 22.09.2023 - 17:30 5212+ kez okundu.
 

Çamoluk’ta Bonzai’ye geçit yok…4 kişi yakalandı!

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın Uyuşturucu Madde ile mücadele kapsamında Çamoluk'ta yaptıkları aramalarda, 4 kişi yakalandı.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın Uyuşturucu Madde ile mücadele kapsamında, KOM Şube Müdürlüğü ve Çamoluk İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından, icra edilen yol kontrol ve arama noktasında durdurulan araçta ve şahıslar üzerinde yapılan arama; (20) Gr. Sentetik Cannobinoid (Bonzai) ve (5) Gr.Toz Esrar ele geçirildi. Yakalanan 4 şahıs gözaltına alınarak, haklarında adli işlem başlatıldı.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın Uyuşturucu Madde ile mücadele kapsamında Çamoluk'ta yaptıkları aramalarda, 4 kişi yakalandı.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın Uyuşturucu Madde ile mücadele kapsamında, KOM Şube Müdürlüğü ve Çamoluk İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından, icra edilen yol kontrol ve arama noktasında durdurulan araçta ve şahıslar üzerinde yapılan arama; (20) Gr. Sentetik Cannobinoid (Bonzai) ve (5) Gr.Toz Esrar ele geçirildi.

Yakalanan 4 şahıs gözaltına alınarak, haklarında adli işlem başlatıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.