Burn-Fit Club Bulancak'ta 2. Şubesini açıyor

SPOR 02.07.2023 - 20:03, Güncelleme: 02.07.2023 - 20:03 5086+ kez okundu.
 

Burn-Fit Club Bulancak'ta 2. Şubesini açıyor

Giresun'da faaliyet gösteren Burn-Fit Club Bulancak'ta 2. Şubesini açıyor.
Mehmet Aybar İş Merkezi Kat 6'da 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarıyla açılacak olan Burn-Fit Club Melike Zere Sarıhasanoğlu ve Kıvılcım Özkaya Ocak tarafından müşterilerine hizmet verecek. EMS- EMA Sistemi ile zayıflama ve fizik tedavi olanakları, kas gelişimi, sıkılaşma, güçlenme, incelme, esneklik, dayanıklılık, bel fıtığı ve boyun fıtığı, sırt ağrısı ve selülit işlemleri yapılacak spor merkezinde haftanın 6 günü hizmet verileceği öğrenildi. Bulancak'ta 2. şubesini açacak spor merkezine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.
Giresun'da faaliyet gösteren Burn-Fit Club Bulancak'ta 2. Şubesini açıyor.

Mehmet Aybar İş Merkezi Kat 6'da 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarıyla açılacak olan Burn-Fit Club Melike Zere Sarıhasanoğlu ve Kıvılcım Özkaya Ocak tarafından müşterilerine hizmet verecek.

EMS- EMA Sistemi ile zayıflama ve fizik tedavi olanakları, kas gelişimi, sıkılaşma, güçlenme, incelme, esneklik, dayanıklılık, bel fıtığı ve boyun fıtığı, sırt ağrısı ve selülit işlemleri yapılacak spor merkezinde haftanın 6 günü hizmet verileceği öğrenildi.

Bulancak'ta 2. şubesini açacak spor merkezine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.