Bulancak’taki belediye başkan adayları kim?

SİYASET 22.01.2024 - 13:31, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:22 9917+ kez okundu.
 

Bulancak’taki belediye başkan adayları kim?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde adaylar netleşmeye devam ederken, Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak’ta adayların kimler olduğu merak ediliyor.
Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta da AK Parti kanadında henüz adayın kim olduğu netleşmezken, 2019 seçimlerinin iddialı ismi Necmi Sıbıç yeniden CHP’nin adayı oldu. Pazar günü ise MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Fatih Alparslan ismi açıklandı. Diğer aday isimleri ise şu şekilde; Büyük Birlik Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş, Zafer Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz, Yeniden Refah Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Duman, İyi Parti’de Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özdemir Karadeniz  Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şevki Başdemir.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerde adaylar netleşmeye devam ederken, Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak’ta adayların kimler olduğu merak ediliyor.

Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta da AK Parti kanadında henüz adayın kim olduğu netleşmezken, 2019 seçimlerinin iddialı ismi Necmi Sıbıç yeniden CHP’nin adayı oldu. Pazar günü ise MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Fatih Alparslan ismi açıklandı.

Diğer aday isimleri ise şu şekilde;

  • Büyük Birlik Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Sema Karataş,
  • Zafer Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz,
  • Yeniden Refah Partisinde Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Duman,
  • İyi Parti’de Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya,
  • Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özdemir Karadeniz 
  • Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şevki Başdemir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.