Bulancak’ta, Torbacılara bir darbe daha

ASAYİŞ 23.12.2023 - 13:41, Güncelleme: 23.12.2023 - 13:41 4655+ kez okundu.
 

Bulancak’ta, Torbacılara bir darbe daha

Giresun’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubeleri ortak çalışmayla başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.
Yapılan açıklamada; ‘Giresun İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan planlı faaliyet kapsamında, Giresun (28) plakalı araç ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahıs ile olay yerinden kaçan bir şahıs olmak üzere 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada iki yüz (200) adet Extacy hap, beş (5) gram Kubar esrar ele geçirilmiştir’ denildi. Bulancak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli şahıslar gözaltına alındığı olayla ilgili adli tahkikata başladığı belirtildi.
Giresun’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şubeleri ortak çalışmayla başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada; ‘ Giresun İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan planlı faaliyet kapsamında, Giresun (28) plakalı araç ile uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şahıs ile olay yerinden kaçan bir şahıs olmak üzere 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada iki yüz (200) adet Extacy hap, beş (5) gram Kubar esrar ele geçirilmiştir’ denildi.

Bulancak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli şahıslar gözaltına alındığı olayla ilgili adli tahkikata başladığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.