Bulancak’ta sağlıklı yaşam merkezi açıldı

GÜNDEM 22.06.2023 - 16:44, Güncelleme: 22.06.2023 - 16:44 4645+ kez okundu.
 

Bulancak’ta sağlıklı yaşam merkezi açıldı

Ballıca Mahallesi eski muhtarlarından Ahmet-Neslihan Özdemir’in kızları Begüm Özdemir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirerek doğduğu yer olan Bulancak’ta Remzi Karaibrahim İş Merkezinde (Yıldız Haber yanı) Fizyoterapist Baby-Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni açtı.
Fizyoterapist Begüm Özdemir hizmete açılan Fizyoterapist Baby-Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi Bulancak Mahallesi Hasan Demirel Cad.No:7 Kat:4 Remzi Karaibrahim İş Merkezi adresinde sizleri bekliyor. Genç girişimci Begüm Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Kliniğimiz son sistem cihaz donatımı her zaman yenilikçi, başarıya koşan bakış açısıyla sizlere hizmet vermek için hazırız. Klinikte, vücut postür analizi, skolyoz kifoz gibi rahatsızlıklarda kişiye özel egzersiz programı, kişiye özel koruyucu rehabilitasyon, evde sağlık hizmetleri, geriatrik rehabilitasyon, manuel terapi ve fizyoterapi hizmeti gibi birçok alanda insanlarımıza danışmanlık hizmeti yanı sıra, dokunmak bebeklerin gelişimi için çok faydalı bir harekettir. Doğumdan itibaren bebeklere tensel temas onların daha sağlıklı gelişimini sağlar. Bu doğrultuda kliniğimizde 0-3 yaş arası bebekler ve çocuklar için öncesinde hidroterapi ile bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyerek denge oluşumuna katkı sağlayıp ardından mesaj ile bebeklerimizin rahatlamasını sağlıyoruz. Kliniğimizde kas, eklem problemleri, diz yararlanması, bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlık durumunda oluşan ağrı, acı gibi hisleri gidermek için hacamat, kuru iğne, masaj, graston, teknik uygulama, egzersiz gibi yöntemlerle sizlere hizmet sunacağız.” Oldukça donanımlı biz Fizyoterapist sağlıklı yaşam merkezini   ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Fizyoterapist Begüm Özdemir hayalini kurduğu işyerini açmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti. Tedavi olmak isteyenlerin randevu sistemine göre kabul ettiğini  ve 05362013977 numaradan bana ulaşabilirler” dedi.
Ballıca Mahallesi eski muhtarlarından Ahmet-Neslihan Özdemir’in kızları Begüm Özdemir, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü bitirerek doğduğu yer olan Bulancak’ta Remzi Karaibrahim İş Merkezinde (Yıldız Haber yanı) Fizyoterapist Baby-Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni açtı.

Fizyoterapist Begüm Özdemir hizmete açılan Fizyoterapist Baby-Spa Sağlıklı Yaşam Merkezi Bulancak Mahallesi Hasan Demirel Cad.No:7 Kat:4 Remzi Karaibrahim İş Merkezi adresinde sizleri bekliyor. Genç girişimci Begüm Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Kliniğimiz son sistem cihaz donatımı her zaman yenilikçi, başarıya koşan bakış açısıyla sizlere hizmet vermek için hazırız. Klinikte, vücut postür analizi, skolyoz kifoz gibi rahatsızlıklarda kişiye özel egzersiz programı, kişiye özel koruyucu rehabilitasyon, evde sağlık hizmetleri, geriatrik rehabilitasyon, manuel terapi ve fizyoterapi hizmeti gibi birçok alanda insanlarımıza danışmanlık hizmeti yanı sıra, dokunmak bebeklerin gelişimi için çok faydalı bir harekettir. Doğumdan itibaren bebeklere tensel temas onların daha sağlıklı gelişimini sağlar. Bu doğrultuda kliniğimizde 0-3 yaş arası bebekler ve çocuklar için öncesinde hidroterapi ile bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyerek denge oluşumuna katkı sağlayıp ardından mesaj ile bebeklerimizin rahatlamasını sağlıyoruz. Kliniğimizde kas, eklem problemleri, diz yararlanması, bel ve boyun fıtığı gibi rahatsızlık durumunda oluşan ağrı, acı gibi hisleri gidermek için hacamat, kuru iğne, masaj, graston, teknik uygulama, egzersiz gibi yöntemlerle sizlere hizmet sunacağız.”

Oldukça donanımlı biz Fizyoterapist sağlıklı yaşam merkezini   ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Fizyoterapist Begüm Özdemir hayalini kurduğu işyerini açmanın onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti. Tedavi olmak isteyenlerin randevu sistemine göre kabul ettiğini  ve 05362013977 numaradan bana ulaşabilirler” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.