Bulancak’ta İcazet Merasim töreni yapıldı!

YAŞAM 05.03.2024 - 13:25, Güncelleme: 05.03.2024 - 17:37 6229+ kez okundu.
 

Bulancak’ta İcazet Merasim töreni yapıldı!

Bulancak Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri İcazet Merasimi töreni, Mercanlar Düğün Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.
Bulancak İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kurslarında Hafızlığı ikmal eden 43 Kadın ve 47 Erkek hafızın, “Hafızlık İcazet Merasimi’ töreni düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Uzmanı Ali Özgenel’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt’un konferansıyla devam eden tören Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Ömer Erdem’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile son buldu.  Hafızlara Belge takdimi ve kadın hafızlara taç giymeleri ile kapanışı yapılan İcazet törenine; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Selda Konya, Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf Genç, Başkanlık Müftüsü Muhittin Oral, Altaş Grup ve Ankamar Dinçsoy grup törene katılanlar arasındaydı.
Bulancak Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri İcazet Merasimi töreni, Mercanlar Düğün Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Bulancak İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kurslarında Hafızlığı ikmal eden 43 Kadın ve 47 Erkek hafızın, “Hafızlık İcazet Merasimi’ töreni düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Uzmanı Ali Özgenel’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt’un konferansıyla devam eden tören Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Ömer Erdem’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile son buldu. 

Hafızlara Belge takdimi ve kadın hafızlara taç giymeleri ile kapanışı yapılan İcazet törenine; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Başsavcısı Emre Us, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı ve AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan adayı Selda Konya, Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf Genç, Başkanlık Müftüsü Muhittin Oral, Altaş Grup ve Ankamar Dinçsoy grup törene katılanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.