Bulancak'ta afiş, kompozisyon ve resim yarışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2015 - 22:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2681+ kez okundu.
 

Bulancak'ta afiş, kompozisyon ve resim yarışması

Bulancak'ta Turizm haftası nedeniyle düzenlenen afiş,...
...kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Liseler arasında ‘Saklı kalmış cennet Giresun'da turizm’ temalı afiş yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesinde yapılan törende dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldılar. Bu kapsamda liselerde 1. Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Öğrencisi Züleyha Kırdemir olurken, 2. Bulancak Sabiha Raşit Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Merve Toplaoğlu, 3. ise Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yunus Emre Özgül oldu. Öte yandan Ortaokullar arasında düzenlenen "Hiçbir mavi Karadeniz'den daha güzel değildir" temalı kompozisyon yarışmasında da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Buna göre 1. Kovanlık Ortaokulu Figen Çakır, 2. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Büşra Çan ve 3. Gazi Ortaokulu öğrencisi Sedanur Gündoğdu oldu. İlkokullar arasında düzenlenen "Benim Gözümde Giresun" temalı resim yarışmasında ise dereceye giren Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Meryem Gedik 1. oldu.        
Bulancak'ta Turizm haftası nedeniyle düzenlenen afiş,...

...kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Liseler arasında ‘Saklı kalmış cennet Giresun'da turizm’ temalı afiş yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesinde yapılan törende dereceye giren öğrenciler hediyelerini aldılar. Bu kapsamda liselerde 1. Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Öğrencisi Züleyha Kırdemir olurken, 2. Bulancak Sabiha Raşit Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Merve Toplaoğlu, 3. ise Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yunus Emre Özgül oldu.

Öte yandan Ortaokullar arasında düzenlenen "Hiçbir mavi Karadeniz'den daha güzel değildir" temalı kompozisyon yarışmasında da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Buna göre 1. Kovanlık Ortaokulu Figen Çakır, 2. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Büşra Çan ve 3. Gazi Ortaokulu öğrencisi Sedanur Gündoğdu oldu.

İlkokullar arasında düzenlenen "Benim Gözümde Giresun" temalı resim yarışmasında ise dereceye giren Yunus Emre İlkokulu öğrencisi Meryem Gedik 1. oldu.

 

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.